Mihaela Bilic a dezvăluit DIETA pe care o urmează: „Toată viața mea m-am luptat cu mâncarea pentru păstrarea siluetei”

Mihaela Bilic, captură foto DIGI 24
Descriere foto: Mihaela Bilic, captură foto DIGI 24

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, este un promotor al stilului de viață sănătos și vine mereu cu sfaturi pentru o siluetă impecabilă. La 49 de ani, medicul nutriționist are o siluetă impecabilă, semn că și ea pune în practică sfaturile pe care le oferă. Iată care este secretul ei. 

Dr. Mihaela Bilic a dezvăluit că s-a luptat toată viața cu mâncarea și că nu a găsit încă soluția pentru a mânca orice fără să se îngrașe. Medicul are o singură masă pe zi și spune că nu recomandă gustările în cazul persoanelor care vor să slăbească. 

 

„Toată viața mea m-am luptat cu mâncarea pentru păstrarea siluetei, niciodată nu am putut mânca după pofta inimii. Nu am găsit soluția să mâncăm și cât ne-am dori, și să nu punem kilograme în plus. Eu mănânc o singură masă pe zi. Cei care au arderi rapide sau cei care fac sport pot mânca și 2-3 mese. Dacă vrem să slăbim, gustările nu sunt justificate, cele 3 mese cu două gustări sunt pentru copiii în creștere”, a dezvăluit Mihaela Bilic într-un interviu la Aleph News. 

Mihaela Bilic, 5 alimente care țin mereu de foame. Ce le recomandă românilor


Medicul atrage atenția că și cantitatea alimentelor consumate este extrem de importantă. Nutriționistul a explicat cum ar trebui să arate farfuria ideală. 

„Farfuria nu trebuie să aibă mai mult de 20 de centimetri. Noi am ajuns să mâncăm dintr-un platou. Farfuria idelă trebuie să arate așa: Jumătate - legume, un sfert - proteine (carne, pește, ou) și un sfert carbohidrați (cartofi, fainoase). Făinoasele niciodată mai mult de un sfert, legume cât mai multe. Asta e farfuria ideală. În momentul în care vorbim despre slăbit, din această farfurie dispar carbohidrații”, explică medicul. 


Alimentul dietetic preferat de Mihaela Bilic

 

Mihaela Bilic spune că ciorba este un aliment complet, care poate fi o soluție eficientă în dietă. Mai mult, este atât de încântată de acest preparat și de beneficiile pe care le aduce, încât l-ar face brand de țară.

Dietă. Șase rețete de supe și ciorbe pentru slăbire și creșterea imunității, recomandate de nutriționist EXCLUSIV


"La masa de prânz eu aș mânca o ciorbă. Suntem români și îmi pare rău că nu folosim ciorba ca pe un aliment prietenos, dietetic. E nevoie de studii din străinătate, care să ne arate că, la ecografie, o ciorba stă de două ori mai mult timp în stomac decât un felul doi consumat cu o sticluță de apă. Sunt așa o mare apărătoare a ciorbei, încât aș face-o brand de țară", a mai spus celebrul nutriționist. 

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 07 mai, 13:58 | Categorie: Diete
Get it on App Store Get it on Google Play