Mihaela Bilic, 5 alimente care țin mereu de foame. Ce le recomandă românilor

Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Bilic, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihaela Bilic, sursa foto Facebook

Mihaela Bilic le-a recomandat românilor cinci alimente care țin mereu de foame.

Mihaela Bilic a mărturisit că există câteva greșeli pe care le fac cei care țin post sau cei care adoptă un regim alimentar bazat pe legume și fructe. Nutriționistul a răspuns la multe din întrebările românilor și a subliniat greșelile pe care le fac cei mai mulți în această perioadă.

„E foarte interesant cum am fost noi construiți în relația cu mâncarea. Noi suntem niște animale flămânde care atunci când dau de mâncare, nu avem moderație, echilibru, această chestiune care să ne spună nu mai intră. Fiecare calorie în plus s-a dus în celule, grăsime este rezervorul de energie al organismului. Când am depășit intervalul de 3 zile de post negru intră la bătaie aceste depozite de grăsime”, a spus Mihaela Bilic la Aleph News.

Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt cele 5 alimente care țin de foame, dar și care trebuie să existe oricum în regimul alimentar al fiecăruia.

„Oul pe primul loc. Dacă găina a ciugulit iarba, gălbenușul are Omega 3. Dacă avem oul de la țăran ar fi senzațional. Pe locul doi vine carnea, cea mai sățioasă e carnea de vită. Carnea de struț e foarte bună. Somonul l-aș pune înaintea peștelui alb, făcut la cuptor și grăsimea să mai iasă din el, extrem de prietenos.”, a mai spus Mihaela Bilic

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel