Oana Roman, despre cea mai mare greșeală din viața sa. Abia acum a recunoscut: „Am greșit când eram tânără”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre cea mai mare greșeală din viața sa. 

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Soția lui Marius Elisei este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot se ce întâmplă în viața ei. În urmă cu ceva timp, vedeta le-a dezvăluit fanilor caare este cea mai mare greșeală din viața sa. Mai exact, Oana Roman a recunoscut că nu și-a dorit copil și că avea alte priorități. 

Oana Roman, despre cea mai mare greșeală din viața sa

Vedeta a povesit că și-a menținut această dorință până la vârsta de 30 de ani, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. 

„Când eram foarte tânără nu mi-am dorit copii. A fost una din marile greșeli a vieții mele. Eu până la 30 de ani am considerat că nu vreau copii, că prioritățile mele sunt altele și apoi am ajuns în punctul în care să cred că Dumnezeu că nu o să mă mai ajute să am copii tocmai pentru că am greșit când eram tânără”, a declarat Oana Roman în urmă cu ceva timp.

Oana Roman, replică dură pentru cei care o critică

Oana Roman este o persoană extrem de activă pe rețelele de socializare, dar, în același timp, o persoană foarte asumată cu aspectul ei fizic. Recent, vedeta a împlinit vârsta de 46 de ani, dar se simte mai bine ca niciodată în pielea ei. Acest lucru se reflectă și în postările pe care aceasta le face zilnic, apărând în diferite ipostaze. De data aceasta însă, Oana Roman a posta pe Instagram o fotografie în care apare total nemachiată, dat și fără filtre, pentru a oferi un exemplu tinerei generații.

Chiar dacă își dorea să atragă doar mesaje pozitive cu această inițiativă, Oana Roman a fost din nou criticată. Vedeta le-a răspuns imediat celor care au contrazis-o.

"Tocmai am postat o poză fără filtre și fără machiaj și bineînțeles că s-au găsit doamne și domnișoare care să spună că nu, poza este modificată. Iată și un video modificat.. #46, vă pup.", a fost mesajul postat de Oana Roman pe instastory.

Citește și: Oana Roman, dietă extremă: „Nu am mancat nimic timp de 26 de ore”. Câte kilograme s-a îngrășat vedeta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel