Oana Roman renunță la nunta cu Marius Elisei. Vedeta explică de ce: "Cred ca e mult mai bine așa"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a vorbit despre motivul pentru care nu mai vrea să facă nuntă cu Marius Elisei.

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare, fiind extrem de nemulțumită de societatea în care trăim. Aceasta spune că îi este cu atât mai greu să accepte anumite lucruri, cu cât educația primită acasă, de la părinții și bunicii ei, a fost una cu totul diferită. Fiica lui Petre Roman este extrem de pesimistă, când vine vorba despre o schimbare care s-ar putea produce în țara asta spre bine, pentru că, spune ea, oamenii din România sunt extrem de răi. 

"Există câteva lucruri pe care le disprețuiesc profund, pentru că sunt în contradicție totală cu toată educația și valorile pe care le-am primit acasă de la părinții și bunicii mei. Sunt convinsă că nu vom putea evolua ca țară și popor și ca oameni, dacă nu încercăm măcar să ne debarasăm de ele. Disprețuiesc oamenii răi, fără maniere, oamenii care jignesc, bârfesc, comentează cu răutate pentru a-și alina frustrări.", a scris Oana Roma pe Instagram.

Oana Roman, probleme de sănătate după ce a mers la un eveniment monden: „Mă doare groaznic. E înțepenit”

Ce nu acceptă vedeta la oameni

Mai mult, aceasta a spus și care sunt lucrurile pe care nu le acceptă la cei din jurul ei, lucruri ce sunt total opuse cu educația primită de ea. 

"Nu accept și nu tolerez lipsa decenței în limbaj, golăneala în exprimare, atacurile referitoare la aspectul cuiva! Urăsc trădarea și lipsa de loialitate, lipsa respectării cuvântului dat. Nu-mi plac oamenii care întârzie, se răzgândesc după ce și-au dat cuvântul. Mă scot din minți minciuna și nedreptatea! Invidia e probabil cea mai grea boală a omenirii pentru că distruge suflete și frânge destine. Dar, mai ales, distruge pe dinăuntru pe însăși cei care o simt. Invidia naște monștri care sunt capabili de cele mai rele lucruri.", a mai continuat aceasta.

Oana Roman, dietă extremă: „Nu am mancat nimic timp de 26 de ore”. Câte kilograme s-a îngrășat vedeta

Oana Roman vorbește despre nunta cu Marius Elisei

Oana Roman și partenerul ei au trecut prin mai multe momente de cumpănă, până acum. Cei doi au traversat o perioadă destul de dificilă, care s-a încheiat printr-un divorț. După un timp în care au stat separați și și-au dat seama că sunt suflete pereche, aceștia au decis să își reînnoiască jurămintele. Chiar dacă la vremea aceea, vedeta vorbea și despre o posibilă nuntă, acum spune că nu crede că mai încape în discuție așa ceva. Aceasta dezvăluit însă că relația decurge perfect, iar certurile sunt deseori banale, ca în orice cuplu. 

„Nu știu dacă mai facem nuntă! Nu avem noi răbdare să organizăm evenimente acum. E posibil să-l iau de mână pe Marius într-o zi și să mergem doar noi la o biserică sau la o mânăstire. Să nu ne știe nimeni! Cred ca e mult mai bine așa! Dacă e o să ciocnim un pahar acasă, la noi în curte, cu 5 prieteni și asta basta.

Nouă ne merge bine în căsnicie acum, Slavă Domnului, sănătoși să fim! Ne mai certăm noi, ne mai ciondănim, ne împăcăm, ca în orice cuplu, dar, per total, e bine”, a declarat Oana Roman, potrivit click!

Oana Roman, despre cea mai mare greșeală din viața sa. Abia acum a recunoscut: „Am greșit când eram tânără”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel