Marius Elisei, despre lupta cu boala cu care a fost diagnosticat: ”Am început cu tratamente băbești”

Data publicării:
Sursa foto: Marius Elisei, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Marius Elisei, instagram

Marius Elisei a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Partenerul de viață al Oanei Roman a fost diagnosticat cu o boală gravă.

Marius Elisei a fost invitat în emisiunea Xtra Night Show, acolo unde a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani. Partenerul de viață al Oanei Roman a mărturisit  s-a confrunt cu alopecia și era complexat de felul în care arată. Ulterior, Marius Elisei a mers la dermatolog, însă nu a funcționat niciun tratament.

”Am fost la dermatolog. Mi-au recoltat, am fost la analize, mi-au zis că e alopecie. Mi-au dat un tratament, tratamentul a costat destul de mult. Nu își făcea efectul absolut deloc, mi-am dat timp tre trei săptămâni”, a spus Marius Elisei la Antena Stars.

Marius Elisei: „Am început să mă frec cu usturoi”

Marius Elisei a povestit că după tratamentele recomandate de către medicul dermatolog, care nu au dat rezultate, a decis să folosească leacurile băbești cu usturoi. 

”Am început cu tratamente băbești. M-am frecat cu usturoi cred. Am început să mă frec cu usturoi. Am început după alt tratament, luam căței de usturoi, îi pisam, luam o căciulă și dormeam așa. În fiecare zi mă uitam, mă uitam și niciun semn, nicio rezolvare, ziceam...Ce fac?”, a mai spus el la Antena Stars.

A găsit rezolvarea problemei după mai multe tratamente

Iubitul Oanei Roman a declarat că și-a dat sema după foarte mult timp că boala se declanșa pe baza stresului. Acela a fost momentul în care a decis să fie mai pozitiv și să nu se mai streseze din cauza unor lucruri nesemnificative. 

”Singura variantă care mi-a mai rămas în momentul respectiv era să nu mai acumulez stres, supărări, momemte negative. Ușor, ușor am învățat să nu-mi mai pese, întorceam spatele, râdeam. Mă uitam la fimulețe pe youtube, la comedy, râdeam ca un bou. Eu când am început să fac această ”terapie” cu râsete, cu nepăsare, nu mi-am dat seama cât a trebuit să fac ca să dispară. Cred că problema a durat 4-5 luni, dar dintr-o dată am început să nu mă mai uit în oglindă deloc”, a mai zis Marius Elisei.

Oana Roman renunță la nunta cu Marius Elisei

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare, fiind extrem de nemulțumită de societatea în care trăim. Aceasta spune că îi este cu atât mai greu să accepte anumite lucruri, cu cât educația primită acasă, de la părinții și bunicii ei, a fost una cu totul diferită. Fiica lui Petre Roman este extrem de pesimistă, când vine vorba despre o schimbare care s-ar putea produce în țara asta spre bine, pentru că, spune ea, oamenii din România sunt extrem de răi. 

"Există câteva lucruri pe care le disprețuiesc profund, pentru că sunt în contradicție totală cu toată educația și valorile pe care le-am primit acasă de la părinții și bunicii mei. Sunt convinsă că nu vom putea evolua ca țară și popor și ca oameni, dacă nu încercăm măcar să ne debarasăm de ele. Disprețuiesc oamenii răi, fără maniere, oamenii care jignesc, bârfesc, comentează cu răutate pentru a-și alina frustrări.", a scris Oana Roma pe Instagram.

Ce nu acceptă vedeta la oameni

Mai mult, aceasta a spus și care sunt lucrurile pe care nu le acceptă la cei din jurul ei, lucruri ce sunt total opuse cu educația primită de ea. 

"Nu accept și nu tolerez lipsa decenței în limbaj, golăneala în exprimare, atacurile referitoare la aspectul cuiva! Urăsc trădarea și lipsa de loialitate, lipsa respectării cuvântului dat. Nu-mi plac oamenii care întârzie, se răzgândesc după ce și-au dat cuvântul. Mă scot din minți minciuna și nedreptatea! Invidia e probabil cea mai grea boală a omenirii pentru că distruge suflete și frânge destine. Dar, mai ales, distruge pe dinăuntru pe însăși cei care o simt. Invidia naște monștri care sunt capabili de cele mai rele lucruri.", a mai continuat aceasta.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel