Oana Roman, fotografie emoționantă cu mama sa. Cum arată Mioara Roman după ce a fost externată din spital: „Ce ten poate să aibă la vârsta ei”

Data publicării:

Oana Roman a împărtășit cu fanii o fotografie cu mama sa, după ce a fost externată din spital. Vedeta i-a făcut o vizită la centrul de îngrijire.

În ultima perioadă, problemele de sănătate nu i-au dat pace Mioarei Roman. Recent, aceasta a ajuns din nou de urgență la spital. Se pare că atunci Mioara Roman s-a confruntat cu o infecție urinară destul de gravă.

"Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Dar acum e pe drumul cel bun. I-am făcut patul, a făcut baie. E liniștită și bine.", a mărturisit Oana Roman, pe Instagram, acum ceva timp.

Acum, se pare că starea de sănătate a Mioarei Roman este mai bună. Încă de la primele ore ale dimineții, Oana Roman a pleca în vizită la mama sa la centrul de îngrijire. Vedeta a fotografiat-o pe mama sa și le-a transmis fanilor pe rețelele de socializare că se simte mult mai bine să că arată foarte bine, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, dar și a vârstei.

„Am venit la mama. Am ieșit în grădină la aer curat și stăm de vorbă. E super în formă! Mă uit ce ten poate să aibă la vârsta ei.”, a scris Oana Roman în cadrul postării.

Oana Roman, devăluiri neașteptate despre mama sa, Mioara Roman

Oana Roman se mândrește cu viața pe care o are. Vedeta se bucură de o familie frumoasă dar și o carieră de succes. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a muncit mult pentru a avea toate lucrurile din prezent, mai ales că a evitat să le ceară ajutorul părinților. De când a devenit mămică, viața Oanei Roman s-a schimbat complet. Vedeta a încercat să îi ofere fiicei sale și a lui Marius Elisei toată atenția și afecțiunea, și asta pentru că ea nu a avut parte de aceste lucruri în copilărie. 

Acum, Oana Roman are grijă de mama ei, care se confruntă cu numerose probleme de sănătate. 

Mama e bună şi m-a crescut frumos, m-a învăţat multe şi mi-a transmis toate valorile fundamentale pentru un om. Nu a fost însă niciodată prea afectuoasă, poate din cauza educaţiei mai rigide pe care a primit-o. De aceea eu vreau să îi ofer Isei multa afecţiune, tandreţe şi iubire. Vreau ca ea să-şi amintească de îmbrăţişările mele, de momentele de tandreţe, de momentele când i-am spus Te iubesc. Şi asta o face şi pe ea să fie empatică şi iubitoare. Poate nu îi dau educaţia perfectă, dar ştiu că îi dau toată iubirea de care sunt capabilă. Şi asta cred ca e cumva mai important decât orice. Dacă te simţi iubit, eşti capabil de orice', a spus Oana Roman, potrivit Okmagazine.ro.

 

Cu toate că Mioara Roman nu a fost foarte afectuoasă cu cele două fiice, Oana Roman a povestit că mama ei a fost cel mai bun exemplu atât pentru ea, cât și pentru sora ei, Catinca Roman.

„La noi a fost dintotdeauna democrație în familie. (…) Mama era foarte puternică. Ea și-a început cariera mai devreme, fiind și mai mare decât tata ca vârstă. Era cumva o persoană pe care noi o vedeam drept exemplu, model. Mama muncea foarte mult. Era șef de secție la radio pe limba arabă. Venea foarte târziu acasă.Am avut o guvernantă de mică. O nemțoaică pe care o chema Cici care nu era rea și pe care am iubit-o din tot sufletul. A fost ca o bunică pentru mine. Și mama și tata aveau fiecare personalitatea lui', a spus Oana, potrivit Unica.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel