Oana Roman, în pragul divorțului: "Lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot". De unde a pornit ruptura dintre cei doi

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a vorbit despre căsnicia cu Marius Elisei, care nu merge în direcția bună.

Oana Roman și Marius Elisei împlinesc 8 ani de când au decis să-și unească destinele. Totuși, această perioadă a fost și ea umbrită de câteva evenimente negative, pentru că cei doi au divorțat, în urmă cu un an. După o perioadă în care au stat despărțiți, aceștia și-au dat seama că sunt suflete pereche și au decis să-și oficializeze din nou relația. Acum însă, Oana Roman pare că este din nou în pragul divorțului, făcând o serie de dezvăluiri care au uimit pe toată lumea.

"Eu am ajuns într-un punct al vieții mele în care îmi doresc foarte mult să fiu liniștită. Muncesc ca un câine de dimineața, până seara și mă zbat în fiecare zi să fac proiecte noi, să dezvolt proiecte noi sau să găsesc proiecte noi. Asta presupune ca eu să mă duc să vorbesc, să mă întâlnesc. Eu nu pot să stau să mă justific în fiecare minut și în fiecare oră pentru toate lucrurile astea. Principalul meu scop este să o cresc cum trebuie pe Isabela. Amândoi muncim ca viața noastră să fie bună, dar munca mea presupune multe relații.", a declarat Oana Roman în emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Regretul Oanei Roman. Ce meserie își dorea, de fapt: Tata nu a fost de acord

"Eu am încercat mult să accept niște lucruri"

Oana Roman a explicat faptul că această ruptură nu s-a întâmplat peste noapte, iar problemele sunt mai vechi. Vedeta a încercat în tot acest timp să-i explice soțului său ce nu este în regulă la relația lor, însă acesta nu dă niciun semn că ar vrea să se schimbe.

"Eu am încercat foarte mulți ani să-i explic, să mă mulez și să-i accept niște lucruri, dar nu se poate. Noi am vorbit de-a lungul anilor, dar am senzația că vorbesc doar eu și mă ascult singură. De ziua mea eu am făcut și am organizat tot, dar am obosit. Sunt foarte multe momente în care e și ok, câteva zile, dar lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot. Eu n-am luat nicio hotărâre deocamdată.", a continuat ea.

Marius Elisei, despre lupta cu boala cu care a fost diagnosticat: ”Am început cu tratamente băbești”

Oana Roman se gândește la divorț

În timp ce fiica lui Petre Roman spune că ea nu ar avea de suferit, în urma divorțului, aceasta își face griji pentru Isa, care ar trebui să stea cu ambii părinți.

"Eu cu mine sunt foarte bine, pentru Isa nu este ok ce se întâmplă, dar nici să trăiască într-o casă în care atmosfera nu e ok. Eu nu voi renunța la demnitatea mea. Trebuie să găsesc o formulă ca acest copil să nu sufere.", a mai spus aceasta.

"În acest moment nu sunt fericiți nici eu, nici el"

"Eu nu-mi doresc un conflict cu el. Acum un jumătate, când ne-am despărțit el nu mai voia să vorbim deloc, dar când e un copil la mijloc nu poți să faci asta. Este o realitate pe care eu nu am vrut să o accept, dar suntem două persoane total diferite, crescute diferit. Eu l-am iubit real pe el, și el pe mine, dar iubirea nu mai e suficientă. În acest moment nu sunt fericită nici eu, nici el.", a mai declarat Oana Roman.

Oana Roman, fotografie emoționantă cu mama sa. Cum arată Mioara Roman după ce a fost externată din spital: „Ce ten poate să aibă la vârsta ei”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel