„Mănânc ciocolată în loc de mâncare”. Raluca Bădulescu dezvăluie că e obsedată de greutatea ei: „Sunt o paranoică a cântarului”

Raluca Bădulescu a dezvoltat o adevărată obsesie a cifrelor, atunci când vine vorba de kilograme. Vedeta dezvăluie că se cântărește zilnic și are grijă ca acum cântarului să nu depășească greutatea pe care o consideră ideală. 

Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare formidabilă, în urmă cu mai mulți ani, când a luat decizia de se opera la stomac pentru a slăbi câteva zeci de kilograme. Ajunsă acum cu o greutate de manechin, vedeta spune că nu mai face eforturi pentru a-și menține greutatea, din meniul ei nelipsind gustări „vinovate” precum covrigi, dulciuri și ciocolată, despre care spune că o consumă în loc de mâncare. 


„Sunt la fel. Covrigii sunt la locul lor, dulciurile la locul lor, în continuare mănânc ciocolată, în loc să mănânc mâncare. Nu am mai slăbit, nu m-am mai îngrășat. Vreau să rămân așa, Doamne Ajută!”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Ciao. 

 

VEZI ȘI: Raluca Bădulescu: ”Eu nu am operații estetice majore”. La ce intervenții de înfrumusețare apelează regulat vedeta

Raluca Bădulescu se cântărește în fiecare zi


Mai mult, vedeta dezvăluie că a dezvoltat o adevărată obsesie a kilogramelor și că a ajuns să se cântărească tot timpul, pentru a se aigura că nu „sare calul”. Din fericire pentru ea,  cântarul îi e prieten și îi arată greutatea dorită: 50 de kilograme. 

„Da, tot timpul. Sunt o paranoica atunci când vine vorba de cântar. Da și astăzi, înainte să plec să vin la lansarea serialului “Secrete de familie”. Mă cântăresc zilnic. Este foarte ușor să sari calul, am avut câteva weekend-uri în care aș minți să spun că n-am mai făcut damblalele… am mâncam mai mult. Știi cum vin kilogramele așa pe nevăzute? Se întâmplă. Mă cântăresc în fiecare zi! În fiecare zi!. Uneori mai uit din când în când și când mai văd…. și că știu că fac excese… încerc următoarele zile să consum salate”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

Cum se menține în formă 


Raluca Bădulescu spune că rețeta ei este destul de simplă, practic, moderația fiind cheia. 

Da, mă întreabă. Dar le spun același lucru, de când am făcut acea operație de micșorare a stomacului, că mă străduiesc să mănânc mereu porții mici. Niciodată să nu mă așez la masă, niciodată să fiu sătulă. Uneori mi-e atât de foame și aș vrea să mănânc puțin mai mult, dar mă abțin și peste 2-3 ore revin la mâncarea respectivă. Porții mici de câteva ori pe zi”, a mai spus vedeta. 

 

VEZI ȘI: Raluca Bădulescu, motivul pentru care poartă peruci: „Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și…” Ce sfaturi stilistice are pentru femei

 

 

Raluca Bădulescu: „Deși greutatea mea s-a schimbat radical, am rămas aceeași persoană”

Într-un interviu pentru Spectacola, vedeta Kanal D vorbea, în trecut, despre faptul că noua siluetă nu i-a modificat deloc personalitatea.

PECTACOLA: Greutatea în plus poate fi un impediment pentru a fi în pas cu moda? (Tu ai demonstrat contrariul!).

Raluca Bădulescu:  La ora actuală, trăim niste vremuri în care dispar aceste prejudecați care ne-au întunecat ani și ani de zile judecata. Mulți ani toți am fost regimentati ca să gândim  că daca nu ai greutatea și înălțimea ideala nu ești bun. Greșit! Din ce în ce mai multe case de moda apelează și creează pentru modele plus size. A trecut de mult vremea în care trebuie să ne încadram în tiparele de frumusețe 90-60-90; mă bucura că am fost o deschizătoare de drumuri în acest sens, spun asta fară modestie, pentru că desi greutatea mea s-a schimbat radical, a rămas aceeași constantă vestimentar, am rămas aceeași persoană.

 

„Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe”

 

SPECTACOLA:  Ai reușit să îți transformi corpul într-un mod spectaculos, odată cu asta, ți-ai schimbat și garderoba. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai întâmpinat-o odată cu noile mărimi de la haine?

Raluca Bădulescu:  Deja această schimbare spectaculoasă s-a petrecut în urmă cu 8 ani de zile, am avut timp să mă învăț cu noile masuri ale hainelor. Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe; când te duci într-un magazin există tendință să nu te uiți la o fustă scurtă, să te gândeșți că pantalonul din denim scurt nu ți se potrivește și să constați de abia în cabina de proba că iți sunt buni. Nu este un lucru rău, am mai mult timp să analizez anumite ținute, daca sunt sau nu potrivite cu ceea ce sunt eu la momentul actual.

 

SPECTACOLA:  Ai trecut printr-o operație care a deschis drumul către o nouă viață, practic. Ai declarat la un moment dat că ai luat decizia de a face acest pas de dragul fiului tău și că regreți că nu ai făcut-o mai devreme. Cum s-a schimbat viața ta de părinte din punctul acesta de vedere.

Raluca Bădulescu:   Această operație de gastic sleeve mi-a schimbat viața în bine și am făcut aceasta operație din motive de sănătate. Alex, fiul meu, avea pe vremea aceea 10 ani și vă dați seama că era foarte greu pentru mine, deja să nu pot să mai ies prin parc cu el, kilogramele în plus nu te ajuta. Sunt sănătoasă, aceasta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 08 sep 2023, 16:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience