Raluca Bădulescu, motivul pentru care poartă peruci: „Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și…” Ce sfaturi stilistice are pentru femei

Data publicării:

Raluca Bădulescu a dezvăluit motivul pentru care poartă peruci. 

Raluca Bădulescu a recunoscut în nenumărate rânduri că este pasionată de peruci și că le poartă cu mare drag. Vedeta a mărturisit că nu îi este rușine cu părul ei, însă perucile i se par accesoriul perfect, mai ales atunci când vrei să îți schimbi look-ul.

Raluca Bădulescu, motivul pentru care poartă peruci

„Sunt pasionată de peruci, sunt prima care a început să le poarte în mod constant în showbiz-ul autohon. Le găsesc absolut divine. Așa cum în exces îmi place să cumpăr haine, accesorii și să mănânc dulciuri, tot la fel de mult mi-a plăcut să mă vopsesc, chiar în exces. Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și, deși părul meu arată foarte bine, perucile îmi permit schimbări de look foarte, foarte dese. Pot schimba rapid culoarea părului, lungimea lui, coafurile, ceea ce n-ar fi posibil cu părul meu natural. Perucile au, însă, un rol integrant în styling-urile pe care le fac.”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Viva!

Raluca Bădulescu: „Este casa plină de haine”

Pe lângă peruci, Raluca Bădulescu recunoaște că are o pasiune și pentru haine. Vedeta a precizat că are un dressing enorm, care s-a extins în toată casă. Totodată, designerul a ărecizat că cele mai mari slăbiciuni ale sale sunt pantofii și jachetele din piele. 

„Dressingul meu a depășit granițele unui dressing normal, s-a extins în toată casa. Practic, locuiesc într-un dressing, pentru că am standere cu haine și în living, și în bucătărie. Fac cadou foarte des o bună parte dintre ținutele mele, fac retail, înlocuiesc hainele, tot timpul vin altele să le înlocuiască. Este pasiunea mea, iubesc hainele, le divinizez și am mare grijă de ele. Cele mai mari slăbiciuni sunt pantofii și jachetele din piele. Este casa plină de haine.”, a mai spus vedeta. 

Raluca Bădulescu arată din ce în ce mai bine, iar trecerea anilor se pare că nu-și pun amprenta asupra vedetei. 

„Nu mă sperie trecerea anilor, mi se pare că am 27 de ani. Trăiesc înconjurată de familie, prieteni, oameni cu o energie fantastică pe care mi-o transmit și mie, am un job care mă face fericită. Mă simt permanent tânără, conectată la tot ce este nou, că vreau să fac ceva nou. Nu mi s-a întâmplat să trec printr-o criză existențială la nicio vârstă.”, a preciat vedeta. 

Ce sfaturi stilistice are pentru femei

„Să țină întotdeauna cont de personalitatea lor și de ceea ce le place să poarte. Să nu se ia după trenduri, după propunerile designerilor. Să urmărească ceea ce se întâmplă la nivel internațional din punct de vedere al fenomenului fashion, dar să preia din modă ceea ce simt că le-ar pune în valoare, că ar purta cu plăcere și le-ar aduce un plus de imagine. Să nu cadă pradă trendurilor trecătoare. Să aibă în garderobă piesele esențiale care definesc stilul unei femei: o pereche de stiletto negri, little black dress, o cămașă albă de calitate, din poplin, o pereche de jeans care să flateze silueta, o haină de blană sau un palton de cașmir, t-shirts albe de calitate, o rochie-furou, o pereche de sandale perfecte, un clutch de seară, o geantă de zi. Sunt câteva piese esențiale care sunt baza unei garderobe și de la această bază pot jongla cu anumite trenduri. Pot adăuga jachete, pulovere în trend. Dar să ținem cont de personalitate.”, a mai spus Raluca Bădulescu, pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel