Nea Marin iese la pensie: „Dosarul l-a depus. Vedem mai departe ce are de făcut”. Ce se întâmplă cu cariera sa în televiziune

Data publicării:
Sursa foto: Nea Marin, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Nea Marin, captură TV

Nea Marin se pregătește să se retragă din activitatea care l-a consacrat.

Nea Marin a împlinit vârsta de 65 de ani, moment când bărbații ies la pensie, în România. În acest sens, chiar dacă debordează, în continuare, de o energie extrem de mare și pare că este departe de a-și încheia cariera, oamenii se întreabă totuși cât timp va mai profesa cunoscutul dansator. Nepotul și fostul iubit a lui Theo Rose, Alex Leonte, a dezvăluit astfel că vedeta de la Antena 1 și-a depus deja dosarul de pensionare, chiar dacă, practic, nu se gândește să renunțe încă la activitatea care l-a consacrat.

„El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK. E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind berbec, nu exista să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol. Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem.”, a declarat Alex Leonte, potrivit ego.

Citește și: Ce mănâncă Nea Marin, în fiecare dimineață, la ora 7: „De 20 de ani”. Artistul a găsit rețeta tinereții

Liviu Vârciu, parte din familia coregrafului

Pe micile ecrane, Liviu Vârciu este mereu lângă Nea Marin, cei doi spunând în stânga și-n drepta despre ce relație apropiată au. Astfel, Alex Leonte spune că aceste declarații nu sunt făcute doar de dragul televiziunii, ci sunt reale, întrucât Vârciu participă contant la reuniunile de familie.

„Niciodată nu a fost o surpriză. Din prima clipă nu a fost o surpriză: „E perfect, a venit Liviu! Am scăpat noi, restul! Ia-l pe Liviu cu totul!”. Bineînțeles, ne știm, participă la mese în cadrul familiei noastre. Suntem o mare familie toți.”, a continuat acesta.

Cât despre posibilitatea de a participa chiar el în cadrul unui show de televiziune, acesta nu neagă acest lucru.

„Nu știu neapărat dacă mă văd, nu știu nici dacă aș zice nu. Dacă sunt propuneri, probabil că aș merge, de ce nu? Nu aș spune nu.”, a spus Alex Leonte.

Te-ar putea interesa și: Theo Rose l-a îmbrâncit în stradă pe Anghel Damian, iar acum a spus adevărul despre ce s-a întâmplat: „Am fugit și i-am zis când a venit că...”

Familia i-a cunoscut deja noua iubită

Acum câteva luni, Alex Leonte și Theo Rose își spuneau adio după o lungă relație de iubire. Chiar dacă fanii nu se așteptau la un astfel de final și ar fi crezut că iubirea dintre cei doi se va concretiza, în final, printr-o nuntă, se pare că viața le-a schimbat complet destinul, astfel încât aceștia formează astăzi noi relații, iar fostul iubit al artistei a dezvăluit detalii din intimitatea celor doi.

“În primul rând, este grijulie, îmi place foarte mult treaba asta. Este foarte comunicativă, rezonăm din punctul acesta de vedere și are și grijă de mine. Eu fiind singurul copil, îți dai seama că am plecat de la mama și mi-a fost mai greu puțin. Foarte bine se înțelege. (n.r. cu părinții) Și eu mă înțeleg bine cu ai ei, dar și ea cu ai mei. E încă incipientă, urmează să facem și pasul acesta, nu ne grăbim. (n.r. să se mute împreună) Atâta timp cât ne înțelegem bine, asta este cel mai important.”, a mai spus el, pentru sursa citată.

VEZI și: Theo Rose, despre boala cumplită cu care se confruntă de ani buni: „M-am simțit părăsită și s-a apăsat butonul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel