Liviu Vârciu, declarații controversate: „Fosta mea soție m-a părăsit pentru că nu aveam bani”

Sursa foto: Liviu Vârciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Vârciu, instagram

Liviu Vârciu a ținut să aibă un moment amuzant în timpul unui concert.

Liviu Vârciu este una dintre cele mai populare vedete din România. Fiind artist, dar și prezentator TV, Liviu a reușit să-și facă o imagine foarte bună în rândul publicului său. El este cunoscut de mai multe generații din România, iar performanțele sale au atins cote unice.

O glumă spusă în trecere

Cu ocazia unui concer, artistul a profitat de moment și a dorit să aibp un moment amuzant.

„Fosta mea soție m-a părăsit pentru că nu aveam bani. După ea mi-am legat trompele. Am uitat că sunt și copii aici. O să învățați, dar mai târziu un pic.”, a spus Liviu Vârciu la microfon, în timpul concertului, potrivit kfetele.ro

Pensionarea lui Nea Mărin l-a afectat

De asemenea, vedeta a dezvăluit și câteva detalii emoționante cu privire la relația sa cu Nea Mărin. Deși mulți consideră că cei doi se ceartă de fațadă în fața camerelor, aceștia sunt adevărați prieteni în realitate, iar relația lor este una de adevărată camaraderie. Nea Mărin i-a fost aproape lui Liviu când a avut probleme cu finanțele, în timp ce Liviu l-a susținut pe Nea Mărin când a avut probleme de sănătate. Având în vedere relația celor doi, Liviu nu a putut să nu mărturisească adevărul, și anume că, Nea Mărin îi este ca un tată.

„Nea Marin e ca un al doilea tată pentru mine! Nu m-am ascuns niciodată în privința asta și o știe o lume întreagă. Așa cum s-a scris viața între noi, îl simt ca pe un adevărat părinte. Îmi doresc foarte tare ca în toamnă să mai filmăm un nou sezon din emisiunea noastră comună, cea în care ne simțim atât de bine, deși facem o groază de trăznăi, ”, adaugă vedeta în vârstă de 42 de ani, potrivit PLAYTECH Știri

A rămas și cu mașina stricată

Liviu Vârciu a povestit tot ce s-a întâmplat, pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activ. Prezentatorul TV a recunoscut că s-a enervat pe oamenii care au trecut pe lângă el, fără să-l întrebe măcar dacă a pățit ceva. Ba chiar au reacționat urât atunci când au văzut că încurcă circulația. Acesta a precizat că a pornit avariile pentru a da de înțeles că are o problemă, însă a prmit doar reacții negative de la ceilalți șoferi, pe motiv că încurcă circulația. 

”Eu acum am realizat că sunt unii oameni nebuni, răi, încruntați. Oameni în mașini scumpe și smechere, nu oameni la care este greu. Mi s-a stricat mașina, se poate. Ți se poate întâmpla și ție, bulangiule, care m-ai înjurat.

Mi s-a stricat mașina în intersecție și s-au rupt curelele, a murit. Ce vină am eu? Treceau pe lângă mine, eram pe avarii că e mașina stricată, pe avarii în mijlocul intersecției, de ce m-aș opri? Ți se poate întâmpla și ție. Fiți mai buni că nu realizați nimic.”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

 

Vezi și: Liviu Vârciu, reacție neașteptată cu privire la pensionarea lui Nea Mărin. De ce nu poate accepta acest lucru: „Asta pentru mine e ceva de negândit!”

Vezi și: Nea Marin iese la pensie: „Dosarul l-a depus. Vedem mai departe ce are de făcut”. Ce se întâmplă cu cariera sa în televiziune

Vezi și: Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Detalii inedite povestite chiar de solist: „Băi, cât tupeu să ai?”

Vezi și: Liviu Vârciu a rămas cu mașina stricată în mijlocul drumului. Prezentatorul TV, dezamăgit de trecătorii care nu l-au ajutat: „Oameni nebuni, răi, încruntați”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 24 iun 2023, 15:45 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience