Liviu Vârciu, reacție neașteptată cu privire la pensionarea lui Nea Mărin. De ce nu poate accepta acest lucru: „Asta pentru mine e ceva de negândit!”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Poftiti pe la noi
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Poftiti pe la noi

Liviu Vârciu a avut o reacție neașteptată, după ce a aflat că Nea Mărin se pensionează. Vedeta a mărturisit adevărul despre relația celor doi.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV, dar și cântăreți, făcându-l unul dintre cei mai talentați oameni ai showbizului românesc. Acesta a avut în viață momente frumoase, dar nu a fost lipsit de dificultățile vieții, ca soț, ca tată dar și ca fiu.

Ieșirea dramatică a lui Liviu

Toată lumea aflat cu șoc despre pensionarea celebrului prezentator Nea Mărin, iar cel mai afectat pare a fi Liviu Vârciu, care nu poate să accepte realitatea ca pe un fapt împlinit. Acesta spune despre vedeta care a împlinit recet 65 de ani că nu este în felul firii sale să renunțe la activitatea media. Liviu argumentează cu patos importanța lui Nea Mărin în viețile noastre.

„Nea Marin nu va ieși niciodată la pensie! Nu e în felul său de a fi! În plus, ia gândiți-vă cum ar fi fi lumea asta fără nea Marin. Am fi toți sau mulți dintre noi prea leneși, oameni care am uitat să ne dăm jos din pat până la o anumită oră din zi. Or, asta pentru mine e ceva de negândit! Avem multă nevoie de el!”, afirmă Liviu Vârciu pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Vezi și: Nea Marin iese la pensie: „Dosarul l-a depus. Vedem mai departe ce are de făcut”. Ce se întâmplă cu cariera sa în televiziune

Adevărul despre relația celor doi

De asemenea, vedeta a dezvăluit și câteva detalii emoționante cu privire la relația sa cu Nea Mărin. Deși mulți consideră că cei doi se ceartă de fațadă în fața camerelor, aceștia sunt adevărați prieteni în realitate, iar relația lor este una de adevărată camaraderie. Nea Mărin i-a fost aproape lui Liviu când a avut probleme cu finanțele, în timp ce Liviu l-a susținut pe Nea Mărin când a avut probleme de sănătate. Având în vedere relația celor doi, Liviu nu a putut să nu mărturisească adevărul, și anume că, Nea Mărin îi este ca un tată.

„Nea Marin e ca un al doilea tată pentru mine! Nu m-am ascuns niciodată în privința asta și o știe o lume întreagă. Așa cum s-a scris viața între noi, îl simt ca pe un adevărat părinte. Îmi doresc foarte tare ca în toamnă să mai filmăm un nou sezon din emisiunea noastră comună, cea în care ne simțim atât de bine, deși facem o groază de trăznăi, ”, adaugă vedeta în vârstă de 42 de ani.

Ciește și: Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Detalii inedite povestite chiar de solist: „Băi, cât tupeu să ai?”

Greșeala pe care Liviu nu o va mai repeta față de Nea Mărin

Liviu a învățat un lucru cert de la cel care i-a fost ca un părinte de-a lungul timpului, și anume să nu mai împrumute bani vreodată de la Nea Mărin și argumentează că dacă ar fi s-o facă din nou ar demonstra că nu a reușit să învețe ceva din experiențele sale.

„Cât a fost până acum mi-a ajuns! Dacă aș repeta povestea aș arăta că deși am vârsta pe care o am nu am înțeles mare lucru de la viață și nu am reușit încă să fac în așa fel încât să-mi întrețin singur copiii. Într-un fel aș arăta lumii că nu am nimic în cap, adică exact contrariul a ceea ce-mi doresc!”, spune el cu mult umor.

Te-ar putea interesa și: Liviu Vârciu a rămas cu mașina stricată în mijlocul drumului. Prezentatorul TV, dezamăgit de trecătorii care nu l-au ajutat: „Oameni nebuni, răi, încruntați”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel