Joe Jonas și Sophie Turner, în pragul divorțului. Zvonurile care au pus pe jar fanii

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ joejonas, sophiet
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ joejonas, sophiet

Joe Jonas și Sophie Turner sunt foarte cunoscuți pe scena internațională. Cuplul se confruntă cu probleme, spun sursele.

Joe Jonas și Sophie Turner sunt două celebrități foarte cunoscute la nivel internațional. Joe Jonas, celebru cântăreț și actor, este vedeta multor copii din generațiile trecute, el fiind unul dintre personajele principale ale unui popular serial pentru copii. Ulterior serialului, cântărețul, împreună cu frații săi, au format o trupă prin care își câștigă traiul. Având 34 de ani, Joe Jonas se poate mândri cu o carieră lungă și bogată în spate.

Vezi și: Deea Maxer, truc pentru a obține găluște pentru supă pufoase: „Cineva m-a învățat că...”. Fanii au criticat-o imediat: „Greșit!”

Vezi și: Calitățile pe care trebuie să le aibă viitorul iubit al Ilincăi Vandici: „De asta am atât de multe cerințe”. Vedeta a divorțat recent de Andrei Neacșu

Vezi și: Ioana Ginghină, ultimele pregătiri înainte de nunta care va avea loc luna aceasta. Colega de breaslă de la care se inspiră: „M-am uitat pe poze și mai fur”

Sophie Turner, în vârstă de 27 de ani, este o actriță care a devenit populară odată cu unul dintre rolurile principale din „Urzeala Tronurilor”, moment în care a devenit și mai căutată pe plan internațional. Deși a intrat destul de devreme în industrie, actrița a demonstrat un real talent când vine vorba de tehnici actoricești. 

Vezi și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu țin legătura, după divorț, de dragul copilului: „Nu-l vom priva de asta niciodată”

Vezi și: Divorț zguduitor. Daddy Cool şi Ana, cei mai cunoscuți vloggeri pe parenting din România, se despart

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Instagram, în 2016, iar în 2019 Joe a făcut pasul cel mare, cerând-o pe viață. Ea, fericită, a acceptat, dar niciunul nu avea să prevadă ce urma să se întâmple cu câțiva ani mai încolo. 

Scandalul legat de cei doi a pornit de acum câteva zile, atunci când fanii bărbatului au observat că Joe Jonas nu își mai purta inelul de logodnă, în mai multe fotografii. Confuzia cea mai mare a fost creată atunci când Joe apărea în fotografii ba cu inelul pe deget, ba fără. Publicul intrase foarte tare în dubii, iar speculațiile începuseră să apară.

Vezi și: Dinu Maxer, mesaj pentru Robert Drilea. Ce declarație i-a făcut artistul iubitului Deei Maxer

Vezi și: Flavius Nedelea, primele declarații după ce s-a cuplat cu Iulia Sălăgeanu: ”Nu am făcut ceva greșit”

Ar fi vizitat doi avocați specializați în Dreptul familiei

Potrivit surselor TMZ, de cel puțin șase luni cuplul are parte de tot mai multe probleme, fapt ce nu l-ar crede nimeni, mai ales că viața personală dintre ei a fost mai mereu un secret. Camerele și curioșii nu au putut afla foarte multe detalii despre viața intimă a celor doi, la fel fiind și în cazul celorlalți doi frați ai lui Joe. Mai mult decât atât, potrivit acelorași surse citate, Joe Jonas ar fi frecventat două birouri de avocatură în căutarea unor avocați specializați în Dreptul familiei, un detaliu care a pus pe foc întreaga comunitate a cântărețului, dar și a actriței. Pe de altă parte, Sophie Turner nu dă niciun semn că lucrurile nu ar merge bine între ei, actrița fiind foarte rezervată în ceea ce privește viața de cuplu.

În cele din urmă, nimeni nu cunoaște adevărul, mai puțin cei doi, care, dacă ar avea probleme în cuplu, toată lumea și-ar dori să le rezolve fără a apela la cea mai „dură” metodă. Deși au un lung istoric împreună, Joe Jonas și Sophie Turner pot oricând să iasă la iveală cu noi declarații care ar întoarce pe dos întreaga poveste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel