Ioana Ginghină, ultimele pregătiri înainte de nunta care va avea loc luna aceasta. Colega de breaslă de la care se inspiră: „M-am uitat pe poze și mai fur”

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină a oferit mai multe detalii cu privire la evenimentul fericit din viața sa care urmează să aibă loc. 

Ioana Ginghină se pregătește să ajungă în fața altarului pentru a treia oară. De data aceasta însă, actrița nu-și dorește un eveniment prea fastuos sau pompos, motiv pentru care întreaga acțiune se va desfășura chiar în curtea artistei. Chiar dacă fericitul eveniment va avea loc în doar câteva săptămâni, în perioada în care vedeta va împlini vârsta de 46 de ani, aceasta spune că nu s-a stresat prea mult cu pregătirile, motiv pentru care mai sunt multe lucruri de pus la punct. Cât despre rochia de mireasă, vedeta spune că s-a inspirat chiar de la o colegă de breaslă, care s-a căsătorit recent cu partenerul său într-un mare secret, departe de România.

„Încă nu am idee de rochie. Mă întreb când s-a transformat acest moment al bucuriei și al dragostei în stresul rochiilor, florile, mărturii, dansul mirilor… Îmi doresc să nu am niciun stres cu această nuntă. Vreau să-mi aducă numai bucurie. Uite, în premieră, și o poză cu Cristi. Deci, să nu zici că nu ți-am dat…

M-am tot uitat pe pozele de la nunta lui Jojo, ca să mai „fur”, , a declarat Ioana Ginghină, pentru viva.ro.

Citește și: Ioana Ginghină, pusă în dificultate de fiica sa: „Inițial a fost șoc, apoi lacrimi”. Cu ce situație s-a confruntat actrița

Ioana Ginghină, despre divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină este una dintre cele mai deschise vedete de la noi din țară. Vedeta a abordat întotdeauna fără transparență toate subiectele mai dureroase sau sensibile din viața sa, iar din ele face parte și divorțul de Alexandru Papadopol. Chiar dacă a fost o perioadă care a marcat-o destul de mult pe artista care credea că deține „rețeta” unei familii perfecte, aceasta a reușit cu timpul să se repună pe picioare și să ia viața de la capăt.

„Acum cinci ani, la vârsta de 41 de ani, după 12 ani de căsătorie și cu o fetiță minunată de 10 ani, Ruxandra, viața mea a luat o întorsătură neașteptată. M-am trezit singură, confruntându-mă cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns. Divorțul a fost un cutremur care mi-a distrus lumea pe care o cunoșteam. Credeam că am tot, familia perfectă, dar iată cum într-un moment am pierdut tot: familia și prin prisma despărțirii, și casa în care construisem atâtea amintiri.

Însă în acel moment de haos și incertitudine, am găsit curajul de a începe de la capăt, de a-mi face un plan. Am înțeles că viața nu se termină după o despărțire, ci doar capătă o nouă formă.”, a scris Ioana Ginghină, pe blogul ei personal.

VEZI și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă pentru părinți: „Situațiile care se întâmplă mă sperie”. Actrița aduce în discuție cazul 2 Mai

Nu și-a pierdut speranța în iubire

Chiar dacă era deja al doilea divorț prin care trecea, Ioana Ginghină spune că a continuat să spere și, astfel, l-a întâlnit pe noul său partener de viață, Cristi. De data aceasta însă, vedeta și-a ținut departe de ochii publicului povestea de dragoste și nu a împărtășit prea multe detalii sau fotografii din intimitatea celor doi.

„În ciuda durerii, nu mi-am pierdut încrederea în oameni și în bărbați. Am învățat că există oameni buni și răi, că nu toți sunt la fel și că fiecare experiență, fie ea pozitivă sau negativă, ne învață ceva. Acum, la aproape 46 de ani, mă aflu în pragul unei noi povești de dragoste.

Ruxandra a crescut și a devenit o adolescentă minunată de 15 ani. Împreună, ne bucurăm de fiecare moment al acestei vieți pe care mi-am reconstruit-o cu încrederea ca totul va fi bine. Din această experiență am învățat că trebuie să știu când să mă pun pe primul loc, mai exact sa fiu mai atentă la nevoile mele.”, a continuat actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 01 sep 2023, 14:24 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience