Ioana Ginghină, DIETĂ cu pepene: ”Veți pierde între 3-5 kg”. Actrița apelează la această cură în fiecare vară

Data publicării:

Ioana Ginghină a împărtășit în mediul online dieta cu pepene pe care o ține în fiecare vară.

Ioana Ginghină este extrem de atentă la silueta ei, împărtășind toate dietele la care recurge în mediul online, pentru a fi inspirație și pentru comunitatea ei. Așadar, faptul că are vârsta de 44 de ani și o siluetă de invidiat nu mai este o mirare. Actrița mănâncă extrem de sănătos, iar vara se pare că are mai multe secrete ce o ajută în cura de slăbire, dar produc și efecte uimitoare asupra pielii. Unul dintre acestea este pepenele, despre care Ioana Ginghină are doar cuvinte de laudă. Aceasta a expus pe rețelele de socializare toate beneficiile pentru care trebuie să consumăm acest fruct, încurajându-și comunitatea să îi urmeze exemplul.

”De ani de zile țin în fiecare vară cura cu pepene. Eu nu o mai țin să slăbesc ci pentru o detoxifiere, pentru un drenaj și pentru a mai scăpa de celulită. Nu aveți idee cum arată pielea, tenul după minim trei zile de cura. Mii de fete mi s-au alăturat de-a lungul timpului și avem chiar un grup pe facebook unde ne susținem și ne încurajăm. Hai să vedem cine a mai ținut de aici cura asta?”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Pepenele, perfect pentru cura de slăbire vara

Chiar dacă poate părea o dietă dură, Ioana Ginghină spune că nu este deloc așa. 

”Deși pare drastică, dieta cu pepene roșu este de fapt ușor de urmat, iar efectele sunt garantate. Pentru că o felie de pepene are doar 30 de calorii, care bineînțeles se digeră foarte ușor, poți mânca cât pepene vrei. Ideea e să nu mai combini cu nimic, nimic, nimic, nici măcar cu pepene galben. Mai jos vă voi recomanda o cura pe care să o țineți după cura de detoxofiere cu pepene, o dietă de revenire în care veți mai pierde câteva kilograme”., a scris Ioana Ginghină pe blogul ei.

Ioana Ginghină, secretul siluetei de invidiat. ”De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate”. Ce mănâncă vedeta pentru a arăta bine FOTO

Dieta cu pepene recomandată de Ioana Ginghină

”Depinde de tine câte zile vrei să ții cura cu pepene, recomand minim 5, în care veți pierde între 3-5 kg. Apoi vă mai recomand să continuați cu pepene doar la cină şi în rest:

Mic dejun: un bol de cereale integrale cu lapte vegetal sau iaurt până la 3% grăsime

Gustare: o felie de pepene roșu

Prânz: friptură de pește, pui sau vită la gratar sau cuptor cu garnitură de salată asortată. Asezonează salata cu o lingură de ulei de măsline, care ajuta foarte mult digestia

Această a doua etapă trebuie ținuta tot atâtea zile cât şi prima. Adica dacă ai ținut 5 zile de pepene, atunci tot 5 zile vei ține şi a doua etapă.”, a continuat actrița.

Ioana Ginghină, SILUETĂ de invidiat, la 44 de ani. Cum se menține vedeta: Când veneam din tabere, tata mă aștepta cu cântarul acasă

Beneficiile pepenelui

Și, pentru a fi sigură că fanii îi urmează îndeaproape dieta și pentru a-i convinge de efectele miraculoase, Ioana Ginghină a scris și câteva dintre beneficiile acestui fruct.

”Fiecare 100 de grame din acest fruct al îngerilor conţine 1 gram de fibre, 10 grame de zahăr, 1 gram de proteine, vitamina A, C, E, D, niacină, tiamină, vitamina B6, B12, acid pantotenic şi numeroase minerale precum fierul, calciul, magneziul, manganul, potasiul, fosforul, zincul, seleniul etc.

În afară de aceste beneficii nutriţionale incontestabile, cercetările realizate în ultima decadă au scos la iveală numeroase efecte benefice ale consumului de pepene roşu asupra sănătăţii.

Astfel, conţinutul extrem de scăzut de grăsimi şi colesterol şi nivelul crescut de antioxidanţi (licopenul) din pepene face din acest fruct un aliat de nădejde în lupta cu radicalii liberi, protejând astfel vasele de sânge şi împiedicând îngroşarea pereţilor arteriali.

De asemenea, pepenele roşu conţine citrulină, care se găseşte îndeosebi în coajă, aminoacid care are rolul de a relaxa şi a dilata vasele de sânge, reducându-se în acest mod stresul oxidativ, responsabil de majoritatea proceselor inflamatorii apărute în corp.”, a încheiat aceasta.

Ioana Ginghină are probleme cu fata ei: ”Copilul meu nu a învățat bine”. Cum se descurcă Ruxandra la școală



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel