Ioana Ginghină are probleme cu fata ei: ”Copilul meu nu a învățat bine”. Cum se descurcă Ruxandra la școală

Data publicării:

Ioana Ginghină a vorbit despre relația pe care o are cu fata ei și despre cum se descurcă aceasta la școală.

Ioana Ginghină este o mămică extrem de modernă, fiind cea mai bună prietenă a Ruxandrei. Fiica actriței tocmai ce a trecut în clasa a 8-a, începând să se transforme din ce în ce mai mult într-o domnișoară, motiv pentru care Ioana o ia cu ea la diferite evenimente mondene. Totuși, când vine vorba despre învățătură, vedeta mărturisește faptul că își face câteva griji, în privința examenului important pe care adolescenta îl va susține anul viitor.

„Acum trece clasa a 8-a. Dacă dădea acum Capacitatea nu îmi mai ardea de evenimente. Știu că Nicoleta Luciu, că am vorbit cu ea zilele astea, era în „focuri”. Credea că sunt și eu, că noi am născut în același timp. Dacă ar fi avut și ea examen, cu siguranță nu eram aici. Chiar dacă au fost subiecte ușoare, tot trebuia să fiu acolo, pe baricade”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit ego.ro

Ioana Ginghină, dezvăluiri cutremurătoare despre sarcina pierdută: „Am descoperit că fătul avea malformații”

„Copilul meu nu a învățat bine până acum un an”

Extrem de sinceră, după cum și-a obișnuit deja fanii, Ioana Ginghină recunoaște că fiica ei nu a fost un model, în ceea ce privește învățământul. Până în urmă cu un an de zile, fata avea rezultate destul de mici la școală, moment în care actrița i-a explicat care sunt consecințele pe care le va suporta, dacă va urma acest drum. 

„Un copil trebuie să meargă pe drumul lui, dar dacă drumul lui este că vrea să devină președintele României, îi trebuie să-i spui că drumul ăla spre președinție nu are cum să fie cu nota 6. Înțelegi. Așa sunt eu. Copilul meu nu a învățat bine până acum un an. I-am zis că „ok”, asta e, până la urmă fiecare cum poate. Dar acum un an mi-a zis că vrea să intre la Liceul „Nicolae Tonitza”, unde se intră cu note mari. I-am zis atunci că ce are de gând să facă în sensul acesta? I-am explicat cum stă treaba și acum copilul meu a învățat foarte bine, a luat 9.60 media și sunt foarte mândră de ea pentru că, fără scandaluri mari, fără pedepse, ea a reușit să se repună pe picioare. Mi-a zis că o să fie cea mai fericită dacă intră la Tonitza, iar eu îi spuneam că o să fiu cea mai fericită dacă este ea cea mai fericită, așa că țelul nostru comun este să intre la Tonitza”, a mai declarat Ioana.

Vedeta se gândește deja la nepoți

Chiar dacă fiica ei este încă destul de mică, actrița se gândește deja la nepoți. Aceasta este foarte încântată de ideea de a fi bunică, chiar dacă se consideră a fi, în continuare, o persoană foarte tânără.

„De curând i-am spus Ruxandrei că eu vreau să cresc nepoți, adică nu în sensul să-i cresc, că nici mama nu a crescut-o pe a mea, dar vreau să fiu implicată pentru că mi-am făcut damblaua: am fost și vedetă, am apărut și pe la televizor, am făcut-o și pe asta cu influencereala, așa că dacă o fi să vină bebelușul, pot să mă dedic în totalitate rolului de bunică. Acum nu zic să facă repede copii, dar în sensul că mă pregătesc. Adică nu e că vreau, nu vreau, sau că nu vreau să accept, că eu sunt o tânără”, a mai spus ea.

Ioana Ginghină are o soră pe care nu a cunoscut-o niciodată: „Mama se făcea că plouă, tata nu voia să zică”

Ce meserie vrea să urmeze fata Ioanei Ginghină

„Vrea să facă animație, dar primii doi ani de zile faci de toate. După care te orientezi către o specialitate. Dar e o deschidere foarte mare. Acum se poartă în IT, grafică, animație, adică s-a orientat bine. Și vrea să plece din țară. De aia zic că vreau și eu să mă duc spre ea, să-i cresc copiii. Că vreau să fiu o bunică prin străinătate. Tu ce credeai? Că vreau să fiu bunică aici la mine, în Dragomirești? Nu”, a mai povestit Ioana.

Ioana Ginghină, SILUETĂ de invidiat, la 44 de ani. Cum se menține vedeta: Când veneam din tabere, tata mă aștepta cu cântarul acasă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel