Ioana Ginghină, SILUETĂ de invidiat, la 44 de ani. Cum se menține vedeta: Când veneam din tabere, tata mă aștepta cu cântarul acasă

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Ioana Ginghină a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum reușește să se mențină în formă la 44 de ani și ce a însemnat pentru ea experiența de model.

Ioana Ginghină este una dintre persoanele publice care este foarte atentă la ce mănâncă și nu uită niciodată să facă sport, fapt ce se vede în silueta ei. Vedeta a dezvăluit, pentru Spectacola, ce dietă urmează și de la cine a moștenit aceste obiceiuri sănătoase.

"Dintotdeauna am avut grijă de ce mănânc, pentru că tatăl meu este fost profesor de educație fizică și face și acum sport, la 79 de ani. Drept urmare, eu și sora mea am crescut în casă cu dietă, nu cură de slăbire, dietă toată viața. Eu de mică, seara nu mâncam decât un iaurt sau un fruct. Eu când veneam din tabere, mă aștepta tata cu cântarul acasă. Deci obsesia mea nu e așa, că mi-am creat-o. Eu așa am fost crescută. Tata făcând box, tot timpul a trebuit să se mențină la un 75 de kilograme și el și acum arată la corp ca un tânăr de 35 de ani. Am învățat că sportul constant, nu extrem de mult, acolo 45 de minute, o oră, te face să ai un corp armonios toată viața. Sportul trebuie să se facă în funcție de vârstă. Tata făcea box și tenis de câmp și acum face înot și bicicletă. Și noi femeile trebuie să schimbăm.. mai trecem la yoga, pilates.", a dezvăluit Ioana Ginghină, pentru Spectacola.

La ce alimente a renunțat Ioana Ginghină

"Evit zahărul, dar dulciuri mănânc zilnic, mănânc dulciuri raw vegane, îmi plac dulciurile foarte mult și mi-e greu să renunț. Contează și cantitatea să nu fie mare. Zahăr mănânc foarte rar, dacă merg la o zi de naștere. Nu vreau să mă transform într-o povară pentru cei din jur. Eu țin acum post, dar dacă mâine mă invită cineva la masă, n-o să refuz. O să mănânc puțin din fiecare.",a  continuat aceasta.

Ce spune actrița despre rolul de model

Chiar cu ceva timp în urmă, Ioana Ginghină a strălucit la prezentarea de modă Soirées de la Mode, unde a purtat o ținută inedită. Actrița ne-a dezvăluit faptul că nu știa ce rochia va îmbrăca, a aflat lucrul acesta cu câteva ore înainte să înceapă spectacolul.

"Am mai fost o dată model, chiar acum doi ani. Am avut tot o rochie transparentă, dar nu chiar așa de transparentă. Eu sunt foarte relaxată din multe puncte de vedere și mă bucur de orice experiență. Nu am știut cum arăta rochia pe care am prezentat-o acum. Antonia doar m-a întrebat dacă sunt dispusă să mă bag la ceva cu transparent și am zis că da, normal și pe la ora 14:00 am întrebat-o "pot să mănânc și eu ceva?" Eu neștiind în ce mă îmbrac și ea mi-a zis "Puțin". Și i-am cerut o poză, ca să știu cât de puțin pot să mănânc și când mi-a trimis am zis "ok, nu o să mănânc nimic". Am mâncat două banane, că dacă nu leșinam, probabil." , ne-a mai dezvăluit ea.

Ioana Ginghină a fost criticată în social media, pentru rochia transparentă

Actrița este o persoană foarte asumată atât cu ea, cât și cu corpul ei, de care se declară a fi foarte mulțumită. Mai mult, Ioana Ginghină spune că rușinea nu are ce căuta în actorie.

"Au mai existat voci pe social media, că asta e rochie? Unde te îmbraci cu așa ceva? Lumea trebuie să înțeleagă că sunt rochii care nu se poartă în viața de zi cu zi, ci a fost o colecție de spectacol, nu se presupune că gata, ne îmbrăcăm și mergem așa pe stradă. Erau și unii care m-au întrebat dacă nu mi-e rușine, pe mine asta mă distrează cel mai tare. Eu am prins școala veche de actorie, acum s-au schimbat foarte multe lucruri. Printre primele lecții de actorie a fost să ne dezbrăcăm, așa era pe vremuri, nu se punea problema să ai inhibiții de genul. Atât bărbații, cât și femeile avem secvențe în care trebuie să te dezbraci. În atâtea filme se poate observa asta. Ce-și imaginează oamenii? Că actorii când au secvență de dragoste nu se ating? Dacă eu aș avea genul ăsta de inhibiție, nu aș avea ce să caut în meseria asta. Îmi pare rău pentru cei ce le au. Eu sunt o femeie de 40 și ceva de ani care mă consider ok, chiar dacă nu am pătrățele.", a mai spuse ea.

Când va face Ioana Ginghină nunta

"Nu m-am apucat de pregătiri pentru nuntă, pentru că nu o să fie un eveniment mare. O să fie pur și simplu o petrecere între prieteni și atât. Acest eveniment se va produce doar pentru că niște prieteni de-ai noștri ne-au cerut ca nași și, ca să fii naș, trebuie să fii și căsătorit. Pentru că prietenii noștri se căsătoresc abia la anul nu este nicio grabă să o facem neapărat anul acesta. Deci când ne vom liniști, pentru că deocamdată ne pregătim de vacanțe, de renovări, vrem să mai facem câte ceva prin casă, probabil că va veni și momentul acestui eveniment. ", a mai spus actrița.

Ce dorință neîmplinită are actrița

"Am multe dorințe neîndeplinite, dar una dintre ele este că nu am jucat într-un musical, ca pe Broadway, cu dans mult. Ce fac în momentul ăsta eu la teatru, nu pot să încadrez la musicalul pe care eu visez să-l joc. Asta îmi doresc cu adevărat să fac.", a mai zis ea.

"Sunt zile în care petrec toate 12 orele pe platoul de filmare"

Actrița filmează în prezent, pentru serialul Adela, de pe Antena 1, serial care îi poate ocupa toată ziua sau doar câteva ore, spune ea.

"Suntem în plin sezon 3 și văd că merge foarte bine cu difuzarea. Audiența e la fel. Am început bine și ne menținem, în ciuda faptului că suntem în sezonul 3. Sunt zile în care petrec toate 12 orele pe platoul de filmare, dar de exemplu, sunt și zile în care am doar o secvență, de dimineață. În principiu, când filmez la mine la bar, la Butimanu, atunci filmez întruna, de dimineața, până seara și nu am decât o pauză de masă. În rest mă duc, mă schimb, filmez." , a continuat Ioana Ginghină.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel