Ioana Ginghină, secretul siluetei de invidiat. ”De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate”. Ce mănâncă vedeta pentru a arăta bine FOTO

Data publicării:

Ioana Ginghină le-a dezvăluit fanilor secretul sluetei sale. 

Ioana Ginghină se mândreșe la vârsta de 44 de ani cu o siluetă de invidiat. Vedeta declara recent faptul că încă din copilărie a avut o disciplină foarte bine pusă la punct pentru a nu creșe în greutate, disciplină care s-a păstrat până astăzi. Așadar, într-o postare făcută pe rețelele de socializare, vizibil mândră, actrița le împărtășește fanilor faptul că sunt câțiva ani de zile de cât ea reușește să se mențină la aceeași greutate. În acest sens, Ioana Ginghină a dezvăluit public care este secretul reușitei sale, dar le-a sugerat fanilor și câteva idei de mese perfecte pentru un mic dejun sănătos.

”De 4 ani reușesc să mă mențin la aceeași greutate. Nu este însă ușor, dar nici foarte greu nu e. Trebuie doar să am disciplina culinară și să fac cât mai puține excese.
Secretul este :
- nu mănânc după ora 18:00
- evit zahărul și făinoasele
Swipe dreapta să vezi 6 variante de mic dejun sănătos pe care le alternez și care îmi fac diminețile mai “colorate”. Reușești să ai greutatea ta ideală? Care este secretul tău?, a fost mesajul, urmat de o întrebare pentru fani, al Ioanei Ginghină pe Instagram.

Ioana Ginghină are probleme cu fata ei: ”Copilul meu nu a învățat bine”. Cum se descurcă Ruxandra la școală

”Dintotdeauna am avut grijă de ce mănânc”

În exclusivitate pentru Spectacola, Ioana Ginghină a dezvăluit faptul că niciodată nu a fost neglijentă cu dieta ei, datorită tatălui său, care era profesor de sport și care o urmărea cu atenție. Nici în copilărie vedeta nu avea obiceiul de a mânca seara.

"Dintotdeauna am avut grijă de ce mănânc, pentru că tatăl meu este fost profesor de educație fizică și face și acum sport, la 79 de ani. Drept urmare, eu și sora mea am crescut în casă cu dietă, nu cură de slăbire, dietă toată viața. Eu de mică, seara nu mâncam decât un iaurt sau un fruct. Eu când veneam din tabere, mă aștepta tata cu cântarul acasă. Deci obsesia mea nu e așa, că mi-am creat-o. Eu așa am fost crescută. Tata făcând box, tot timpul a trebuit să se mențină la un 75 de kilograme și el și acum arată la corp ca un tânăr de 35 de ani. Am învățat că sportul constant, nu extrem de mult, acolo 45 de minute, o oră, te face să ai un corp armonios toată viața. Sportul trebuie să se facă în funcție de vârstă. Tata făcea box și tenis de câmp și acum face înot și bicicletă. Și noi femeile trebuie să schimbăm.. mai trecem la yoga, pilates.", a dezvăluit Ioana Ginghină, pentru Spectacola.

Ioana Ginghină, dezvăluiri cutremurătoare despre sarcina pierdută: „Am descoperit că fătul avea malformații”

La ce alimente a renunțat Ioana Ginghină

După cum spunea și în postarea recentă făcută pe Instagram, vedeta a renunțat la zahăr. Totuși, aceasta ne-a spus faptul că mai există și mici excepții în care mănâncă dulciuri.

"Evit zahărul, dar dulciuri mănânc zilnic, mănânc dulciuri raw vegane, îmi plac dulciurile foarte mult și mi-e greu să renunț. Contează și cantitatea să nu fie mare. Zahăr mănânc foarte rar, dacă merg la o zi de naștere. Nu vreau să mă transform într-o povară pentru cei din jur. Eu țin acum post, dar dacă mâine mă invită cineva la masă, n-o să refuz. O să mănânc puțin din fiecare.",a  continuat aceasta.

Ioana Ginghină a avut o relație cu Cove: Nu m-a cerut de nevastă, dar ne-am înțeles foarte bineGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel