Înțelegerea dintre Marina Dina și fostul soț privind programul copiilor: „Îi plimbăm de la unul la altul”

Marina Dina descrie cum arată înțelegerea dintre ea și fostul soț, în privința copiilor lor.

Marina Dina este una dintre celebritățile care au decis să se retragă din lumina reflectoarelor a showbizului românesc. Anterior, ea a fost asistenta lui Mihai Morar în emisiunea "Răi, dar buni", un program care a cunoscut un mare succes în vremea sa și care s-a încheiat în anul 2020. Deși și-a luat rămas bun de la lumea televiziunii, Marina Dina a reușit să creeze o comunitate dedicată în jurul ei, iar admiratorii săi sunt întotdeauna bucuroși când vedeta îi ține la curent cu cele mai noi evenimente din viața sa.

Vezi și: Marina Dina, fosta asistentă TV a lui Mihai Morar, dezvăluie experiența fertilizării în vitro. Vedeta are 2 copii născuți pe această cale

Ce a atras atenția fanilor ei este că a avut o naștere de gemeni prin fertilizare în vitro, naștere cu care a avut momente dificile din cauza complicațiilor care au survenit pe parcursul procedurilor. 

Un alt fapt știut despre Marina este că se află în plin proces pe tema copiilor ei și ai fostului său soț. După cum spune și vedeta, fostul partener are o situație financiară bună și îi este teamă din această cauză să nu câștige domiciliul micuților. Cu atât mai mult, bărbatul i-a înscris pe copii la o școală fără a îi cere opinia, lucru ce a deranjat-o inițial.

„Copiii au început școala, am semnat. Eu nu eram împotrivă, doar că a fost o situație neplăcută în care nu mi s-a cerut acordul. Am ajuns la o înțelegere, el își asumă plata taxei în totalitate. Sper să fie ok. Nu plata ar fi o problemă, el își permite să facă asta. Acum suntem liniștiți, sper să rămânem așa', a declarat Marina Dina în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vezi și: Viața de asistentă TV e istorie. Ce face acum Marina Dina, fosta mondenă de la „Răi, da buni!”

Cum arată programul copiilor

Momentan, copiii locuiesc cu ea, însă programul este unul dificil pentru micuți deoarece trebuie să schimbe părintele cu care locuiesc la fiecare săptămână. Bărbatul are și bonă pentru cei doi copii.

„Copiii acum sunt la mine acasă. Noi nu avem încă o decizie judecătorească și îi plimbăm de la unul la altul. O săptămână la el, una la mine. Am evitat să mă adresez instanței, mi-a fost teamă că va câștiga el și vor rămâne cu domiciliul acolo ținând cont că are o situație financiară prin care să le ofere stabilitate. Are și o bonă.

Eu locuiesc cu chirie acum, e un pic mai complicat. Dar oricum vom ajunge în instanță, pentru că sunt niște lucruri ce trebuie stabilite clar. Eu îmi doresc să stea la mine. El vrea să facem așa cum doresc copiii. Fetița vrea la mine, băiatul vrea și la mine și la el. Când băiatul se duce la el, insist să meargă și fetița, pentru că-mi doresc să fie împreună. Ei au doar 6 ani, nu-i cazul să ia o decizie singuri', a mai spus Marina, pentru sursa menționată anterior.

Vezi și: Corina Caciuc, din nou însărcinată? Detaliul care dă de înțeles că Reghecampf va deveni iar tătic

Vezi și: Delia, reacție negativă din partea publicului după ce și-a arătat vestimentația: „Zici că ești mamaie” FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 19 sep 2023, 14:10 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience