Viața de asistentă TV e istorie. Ce face acum Marina Dina, fosta mondenă de la „Răi, da buni!”

Data publicării:

Marina Dina, una dintre cele mai focoase asistente TV din garda veche, a lăsat în urmă televiziunea. 

Fosta asistentă a lui Mihai Morar, din emisiunea „Răi, da buni!”, s-a retras din lumina reflectoarelor acum 10 ani, iar acum duce acum o viață liniștită, alături de familia ei. În vârstă de 33 de ani, Marina Dina are o relaţie de șase ani cu Radu Morar, zis şi Murfatlar, și este mamă de gemeni. Are o fetiță și un băiat, în vărstă de 3 ani, cu care petrece o parte foarte mare a timpului. 


În rest, frumoasa blondină păstrează standardele cu care a obișnuit publicului. Are în continuare o siluetă de invidiat, la care lucrează din greu, fiind o împătimită a fitnessului. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Friday workout is ballet inspired. After this first set I added 2,5 kg ankle weights.

A post shared by Marina Dina (@marinadina1) on

Chiar dacă s-a retras complet din lumea showbiz-ului, fosta asistentă continuă să-și țină fanii la curent cu ceea ce face, prin intermediul rețelelor de socializare, unde postează frecvent imagini și filmulețe din viața ei. 

Un lucru e cert, viața Marinei Dina este total diferită acum. Ba mai mult, pare că toate visurile i s-au îndeplinit, după cum descrie și e o fotografie în care călătorește cu un avion privat. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I imagined this moment so many times... visualization really works ????#privatejet #familyvacation #twins #magic #A2Z

A post shared by Marina Dina (@marinadina1) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel