Corina Caciuc, din nou însărcinată? Detaliul care dă de înțeles că Reghecampf va deveni iar tătic

Data actualizării: | Data publicării:

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ar putea deveni părinți pentru a doua oară.

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf par că se bucură de cea mai bună perioadă din viața lor. În ciuda criticilor și scandalurilor care le-au eclipsat povestea de dragoste la început, cei doi par că nu au ascultat nicio clipă gura lumii și s-au lăsat purtați de valul iubirii, care pare că a și câștigat, în final. Mai mult, există extrem de multe motive de sărbătoare în familia celor doi, întrucât pe 19 septembrie, celebrul antrenor împlinește vârsta de 48 de ani.

Cu această ocazia, partenera sa de viață a ales să-i transmită un mesaj în mediul online, unde a postat un tort cu o imagine cu subînțeles, de unde reiese faptul că aceasta este din nou însărcinată cu Laurențiu Reghecampf. Tortul din poza cu pricina conține un indiciu clar, care i-a făcut pe toți fanii să se gândească la o posibilă sarcină: „1+1=4”, este mesajul transmis. De asemenea, în hashtagurile folosite de aceasta în descrierea fotografiei, este menționat și #bigbrother, ceea ce dă din nou, de înțeles, faptul că fostul soț al Aneimaria Prodan va deveni din nou tătic.

Și, pentru că mesajul a fost la fel perceput și de către fani, toată lumea a început să-i felicite pe viitorii părinți: „Felicitări și să vă bucurați mereu! E absolut minunat” / „Te iubesc, cea mai frumoasă graviduță ever!” / „Felicitări!!! Sarcină ușoară!!” / „Sunteți minunați! Vine barza iar??” / „Să înțeleg că mai vine un bebe?” / „Să vină o fetiță, zic”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citete și: Ce spune Elena Merișoreanu despre averea Anamariei Prodan. Artista a vorbit și despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Mă rog pentru ea și sper să își revină”

Cum s-au cunoscut cei doi

Chiar dacă cei doi și-au trăit povestea de dragoste extrem de discret, Reghecampf a oferit în cadrul unei rare intervenții detalii cu privire la cum a început povestea de dragoste dintre el și Corina Caciuc. Acesta susține că inițial i-a fost destul de teamă că aceasta nu-i va da nicio șansă, din cauza lucrurilor pe care le vorbea peste tot în spațiul public fosta soție, Anamaria Prodan. Realitatea a fost destul de distorsionată, susține Reghe, însă lucrurile dintre cei doi au curs, în final, destul de firesc.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, povestea Reghecampf în urmă cu ceva timp, în cadrul unui podcast, potrivit as.ro.

VEZI și: Anamaria Prodan vorbește despre „măreția” relației cu Flavius Nedelea. Cei doi au un obicei zilnic controversat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel