Delia, reacție negativă din partea publicului după ce și-a arătat vestimentația: „Zici că ești mamaie” FOTO

Delia a fost din nou în centrul atenției comunității sale. Vedeta a enervat pe câțiva dintre urmăritorii ei.

Delia a fost criticată din nou în urma vestimenației pe care a arătat-o publicului ei. În ultima perioadă ea a mai fost în centrul atenției negative a fanilor, iar mulți se întreabă cum reacționează artista, atunci când oprobiul public dorește să o pună la punct. În urma ultimei sale melodii, Delia a fost acuzată de proprii urmăritori de „practici necurate”, din cauza temei pe care a abordat-o în videclipul în cauză. 

Vezi și: Delia, reacție acidă din partea fanilor după ce s-a pozat la piscină. Connect-R a intervenit și el /FOTO

De ce a atras atenția de această dată

Fiind o persoană boemă, sunt puține momentele în care reacționează la „răutatea” fanilor ei, chiar dacă a mai avut scăpări de-a lungul timpului. De asemenea, cu câteva zile în urmă, în atenția publicului a intrat comentariul lui Connect-R, care a invocat un verset biblic pentru a atrage atenția, doar că nu este sigur dacă acest mesaj era adresat Deliei sau celor care critică. Cu toate acestea, cei doi s-au afișat recent împreună

Vezi și: Serghei Mizil dă cărțile pe față, în cazul Prigozin. Cine o „joacă bine” pe scena internațională

„Sunt curios, unde este Delia, fata simplă, care a plecat de jos și care se îmbrăca cu mult bun gust, un exemplu pentru români, atât prin vestimentație, cât și prin cântecele formației N&D. A cum a ajuns o umbră, din păcate.”

„Iar te îmbraci... de la...gunoi”

„În ultima poză zici că ești mamaie”

„Au facut și boschetarii o pomană cu tine”

„Tu ai sigur o problema!”

„Gusturile nu se discută! Unii cu bani puțini au o imagine de îți fură ochii. Alții au grămezi de bani și tot boschetari par... Moda lui pește prăjit! Zdrențe urâte și scumpe!”

Vezi și: Delia și-a ieșit din minți după ce o fană a încercat să o „exorcizeze”. Răspunul artistei a uimit pe toată lumea

Acestea au fost doar câteva dintre părerile fanilor ei, deși în același timp se bucură și de susținere. Cu toate că are o comunitate foarte mare, Delia s-a întâmplat să și răspundă unora.

Cum i-a răspuns unei fane, în urmă cu ceva timp

„Mă, fata mea, vezi că nu ai terminat vasele alea de spălat din chiuvetă. Du-te și tu la piață și ia-ți un pepene. Du-te mai târziu, că acum e cald rău de tot. Au dat ăștia de la masonerie cu încălzire globală peste tot și e nasol.  Te-ai apucat de citit cartea lu’… S-au terminat filmele de pe Netflix? De ce ți-o plăcea ție să îți complici existența? Da’ nu mai citi, fata mea, odihnește-ți mintea. Un ostropel nu facem și noi? Mamă, ce aș mânca niște musaca.M-am rătăcit cu îngerii. Geneză? Ce geneză, fata mea? Dacă piesa se numește Sirena Apelor, în ce ar fi trebuit să să îmbrac? În veveriță? În urs panda? Eu zic că tu n-ai treabă, dar nici eu n-am prea multă treabă, dacă stau să răspund”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Delia internautei, a notat Wowbiz.

Acest răspuns acid a venit în contextul în care Delia lansase o nouă melodie însoțită de un videclip văzut drept controversat de către urmăritorii săi. Ea i-a răspuns unei fane care a spus:

„Cartea lui Enoh, capitolul XIX: Și femeile care s-au rătăcit cu îngerii vor deveni sirene.

Geneza 6.4, să nu spuneți că sunt aberații”, a scris în mediul online o internaută, notează sursa mențioantă anterior.

Vezi și: Ce spune Gina Pistol despre fizicul Deliei: "E femeia așa, cărnoasă. Eu aș vrea să fiu mai..."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 19 sep 2023, 12:08 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience