Marina Dina, fosta asistentă TV a lui Mihai Morar, dezvăluie experiența fertilizării în vitro. Vedeta are 2 copii născuți pe această cale

Marina Dina a dezvăluit complicațiile care au apărut în urma nașterii a trei copii, toți concepuți artificial.

Marina Dina este una dintre celebritățile care s-au retras din showbizul românesc. Ea era asistenta lui Mihai Morar, în cadrul emisiunii „Răi, dar buni”, o emisiune care s-a bucurat de succes la timpul ei, terminându-se în anul 2020. Cu toate că s-a retras din televiziune, Marina Dina și-a creat o adevărată comunitate în jurul său, iar fanii ei sunt mereu încântați când vedeta îi ține la curent cu cele mai recente detalii din viața sa. Marina are și experiențe interesante, mai ales că, datorită unui recent interviu, ea a dezvăluit că a născut de trei ori, niciuna dintre aceste sarcini fiind realizate pe cale naturală. Cu toate acestea, ea s-a confruntat cu complicații pe care le detaliază mai jos.

Experiența nașterii, în urma fertilizării în vitro

După cum am menționat, ea admite că a avut sarcinile pe cale artificială, prin fertilizare în vitro. Principala problemă, fără a se sugera o posibilă legătură între metoda folosită de vedetă și eventualele efecte, a fost că micuții fuseseră născuți prematur, iar din acest motiv Marina nu a avut o viață ușoară.

„Copii nu au venit pe cale naturală. Am făcut fertilizare in vitro, trei mai exact. Nu a fost ușor, dar am reușit. Viața mea s-a schimbat total atunci și nu mi-a fost ușor. Copii s-au năsucut prematur și au fost un pic mai greu de crescut. Nu mâncau cum ar fi fost normal, nu stăteau la sân, nu dormeau, nu au dormit până la trei ani, mă trezeau efectiv de 20 de ori pe noapte. Ajunsesem să am halucinații”, a povestit ea pentru XNS.

A apelat la bonă din cauza stresului

Deoarece a fost o perioadă grea, Marina a apelat la serviciile unei bone, recunoscând că a avut nevoie de ajutor, mai ales pe partea emoțională. Ea consideră că suferă de o „tulburare de adaptare”, așa cum o numește ea. Pe scurt, tulburarea de adaptare implică supunerea intensivă la stres, situație ce face o persoană să se adapteze cu greu la noi situații sociale sau chiar profesionale.

„Mergeam la un psiholog deja de câțiva ani, dar am mers și la un psihiatru, am urmat și un tratament...Vindecată nu știu dacă sunt în totalitate, dar sunt bine și am curajul să vorbesc despre asta. În continuare merg la un specialist și discut problemele cu care mă confrunt. Sunt o persoană anxioasă și cred că mai apar și mici depresii. Cred că sufăr de tulburare de adaptare”, a mai adăugat Marina Dina, notează sura citată.

Scandalul dintre ea și fostul soț

Divorțul de fostul soț nu a fost o chestiune făcută pe grabă, ci dimpotrivă, a fost un subiect discutat de-a lungul timpului între cei doi. În final, în presă se spune că l-a părăsit pe fostul partener pentru un alt bărbat, iar scandalul cu primul nu avea decât să înceapă.

„Copiii mei au fost înscriși (n.r. numele școlii) fără ca tatăl să-mi ceară acordul. A putut face asta pentru că este apropiat de fondatorul instituției.

Am aflat că este ilegal ce a făcut doar după ce am insistat să fiu implicată în educația lor și inclusiv în prima zi de școală, iar el a refuzat pentru că nu pot să am o contribuție financiară. Am zeci de mesaje în care face presiuni asupra mea după ce i-am spus că momentan nu pot susține taxa unei școli private”, a scris Marina Dina în mediul online, notează Cancan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 12 sep 2023, 11:29 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience