„În ultimul moment am sărit din avion”. Monica Tatoiu, momente de coșmar în vacanța din Caraibe

Data publicării:

Monica Tatoiu a trăit momente de groază în vacanța din Caraibe. 

Monica Tatoiu și soțul ei au plecat, de Anul Nou, în Caraibe. Cei doi aveau de sărbătorit și împlinirea a 40 de ani de căsnicie, astfel că s-au înarmat cu multă voie bună, pentru cele câteva zile de vacanță, hotărâți să de bucure la maxim de fiecare aventură. 

 

Monica Tatoiu și soțul ei au împlinit 40 de ani de căsnicie

 

„Au trecut exact 40 de ani. 2.01.1983. Mult a fost bine sau greu, este ca dupa o dieta. Am reusit .Ceea ce va urez si voua. Rabdare, genenerozitate, strans din dinti, zambete si speranta. Viata este arta compromisului. Merita sa urci acolo unde putini ajung din lipsa de rabdare si intelepciune. Femeia este cheia. Ea trebuie sa daruiasca mai mult .Chiar daca uneori iti vine sa te revolti. Asa ne-a facut Dumnezeu .Mai puternice, mai generoase, nascatoare de prunci. Sa fiti fericiti toti cei uniti prin sfanta taina a cununiei. Si cei care inca nu au facut-o. Dar care cauta lumina”, a scris femeia de afaceri pe Facebook, în ziua aniversării celor 40 de ani de căsnicie.

 

Vacanță de coșmar în Caraibe

Monica Tatoiu și-a găsit o pasiune „cuminte”. Ce face când nu e la scufundări sau pe pârtie: „Ca să nu sparg televizorul. Nu pot sta locului”

Cei doi sunt renumiți pentru escapadele pline de adrenalină, cu care se mândresc pe rețelele de socializare. Sunt îndrăgostiți de destinațiile exotice și merg la scufundări de câte ori de ivește ocazia.

Vacanța în Caraibe părea să fie alegerea ideală, vreme frumoasă, activități distractive și priveliști de vis. Și așa a fost, până la momentul care i-a făcut să regrete că și-au făcut concediul acolo. 

După ce au vizitat o insulă celebră din zonă, Monica Tatu și soțul ei au decis să  zboare cu o companie aeriană locală către o altă insulă pe care își doreau să o vadă. Totul părea extrem de simplu și convenabil. Și-au făcut bagajele și au mers în aeroport. Nimic nu prevestea experiența „groaznică” pe care aveau să o trăiască.

VEZI ȘI: Ce pensie are Monica Tatoiu. Mulți pensionari nici nu îndrăznesc să viseze la această sumă: „Mi-am plătit mereu taxele și impozitele”


Odată ajunși la aeroport, femeia de afaceri a avut un sentiment că ceva nu este în regulă, văzând că angajații companiei aeriene nu respectau toate regulile. Mai mult, aceștia nu le-au verificat biletele, astfel că cei doi soți au fost urcați într-un avion care mergea  către o altă destinație, tot locală, o insulă diferită. 

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI: Monica Tatoiu, probleme cu greutatea după ce a ținut dieta Balerinei: M-am îngrășat mai mult decât am slăbit


„Luni a fost groaznic. Ne-a urcat într-un avion care nu era avionul nostru. Nu ne-au verificat boarding pass-urile. În ultimul moment am sărit din avion. Ne-au pierdut bagajele. Ne-au aterizat pe o insulă pe care nu voiam să mergem. Un zbor de două ore s-a transformat în 12 ore și cu bagaje pierdute.', a spus Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

VEZI ȘI: Monica Tatoiu, motivul pentru care nu mai doarme cu soțul ei în același pat: "Nu mai ai nicio plăcere"

După experiența de 12 ore de stat prin aeroport, cu bagajele trimise către o altă destinație, Monica Tatoiu a concluzionat că nu va mai alege niciodată acest tip de transport și că se va orienta către companii aeriene de renume, pentru a fi sigură că se respectă regulile și că este tratată corect.

'Sfatul meu este 'nu circulați cu avioane între insule', companiile sunt exact cum sunt companiile low-cost la noi. Ești sclavul unor indivizi care nu au niciun fel de respect pentru banii pe care i-ai plătit. Deci, mai bine companii serioase de linie, care dacă fac vreo greșeală plătesc. Ăștia sunt ca … niște nenorociți.. Am reușit să recuperez bagajele. Din două bagaje, unul a venit deschis. El avea lacătul pus. Este cumplit, deci cumplit. Ești la mâna unor afaceriști locali care sunt niște nenorociți. (…)', a continuat Monica Tatoiu.

VEZI ȘI: „Nu te vindeci niciodată”. Monica Tatoiu rupe tăcerea despre boala cu care a fost diagnosticată la 24 de ani

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel