Ce pensie are Monica Tatoiu. Mulți pensionari doar îndrăznesc să viseze la această sumă: „Mi-am plătit mereu taxele și impozitele”

Data publicării:
Sursa foto: Monica Tatoiu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Monica Tatoiu, Facebook

Monica Tatoiu a dezvăluit ce pensie încasează de la statul român. 

Monica Tatoiu duce o viață liniștită după ce a ieșit la pensie. Fosta femeie de afaceri încasează lunar o sumă fabuloasă pentru contrbuțiile sale din cei peste 40 de ani de muncă. Monica Tatoiu este, la bază, profesor de matematică. Aceasta și-a început cariera în învățământ, iar timp de 14 ani a condus o importantă companie de cosmetice din țara noastră. Vedeta spune că a început să lucreze de la vârsta de 16 ani. Chiar dacă vine dintr-o familie înstărită, Monica Tatoiu nu s-a dat la o parte de la muncă și a făcut tot posibilul pentru a ajunge într-o poziție de conducere. 

Ce pensie are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a recunoscut că a început să lucreze în învățământ pe suma de 600 de dolari. 

„Eu am început cu 600 de dolari (salariu n.r.) și am terminat cu 10.000 de euro pe cartea de muncă”, scria Monica tatoiu pe Facebook în urmă cu ceva timp.

Fosta femeie de afaceri a mprturisit că încasează de la statul român suma de 12.000 lei. Monica Tatoiu a subliniat faptul că tot ceea ce a câștigat de-a lungul timpului a fost trecut pe cartea de muncă.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.

Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditații pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri.”, a spus Monica Tatoiu pentru click.ro

Monica Tatoiu, siluetă de invidiat la 65 de ani

 
Monica Tatoiu este într-o formă de zile mari la cei 65 de ani ai săi. Vedeta are tot timpul o apariție de senzație, iar oamenii sunt curioși să afle cum se menține așa de bine. Monica Tatoiu are câteva reguli stricte de la care nu se abate niciodată. Vedeta a adoptat modelul francez și sfătuiește pe toată lumea să îi urmeze exemplul. 


„Eu sunt după francezi, mie îmi plac tare mult franțuzoaicele cât de bine arată. Din spate liceu, din față muzeu, dar de ce? Pentru că dimineața la ora 7-8, depinde când te trezești, ele o cafea fără zahăr și un croissant”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.


Monica Tatoiu bea multă apă și are doar 3 mese pe zi. Dimineața preferă un aperitiv, iar la orele 13.00 are grijă să consume o masă bogată în proteine, fibre și vitamine. Vedeta spune că până la ora 18.00 nu consumă nimic altceva. Dacă simte nevoia de a ronțăi ceva, preferă să bea apă, pentru a potoli pofta. 


„Un shot de ghimbir, asta e dimineața și bineînțeles apă, multă apă. Eu beau cam trei litri de apă pe zi, atâta trebuie să nu te îngrași. La unu fix, regulat, mâncare, după ce iau un aperitiv. E foarte important aperitiv să se producă digestia cum trebuie. La unu fix mîncare, 30% proteine, 30% vegetale, 30% fibre și 30% fructe și următoarea masă după cinci ore la 18-18.30. Dacă te apucă foamea între mese, bei apă”, a mai adăugat Monica Tatoiu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel