Monica Tatoiu, motivul pentru care nu mai doarme cu soțul ei în același pat: "Nu mai ai nicio plăcere"

Data publicării:
Monica Tatoiu, foto Facebook
Descriere foto: Monica Tatoiu, foto Facebook

Monica Tatoiu a dezvăluit motivul pentru care nu mai doar în același patul cu soțul ei, după  o căsnicie de peste 30 de ani.

Monica Tatoiu este împreună cu soțul ei, de mai bine de 30 de ani. Deși nu au existat probleme în mariajul celor doi, vedeta a recunoscut că nu mai doarme în același pat cu soțul ei. Într-un interviu recent, Monica Tatoiu a dezvăluit motivul pentru care au luat această decizie. 

Monica Tatoiu, motivul pentru care nu mai doarme cu soțul ei în același pat

Monica Tatoiu a recunoscut că ea și soțul său au decis să doarmă separat, deoarece se pun la somn la ore diferite și consideră că fiecare trebuie să aibă spațiul personal. 

'Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea! De la Ucraina, el are o viziune pe războiul din Ucraina. (n.r. de la ce apar problemele în cuplu) Aia politic corectă, care vine de peste ocean, eu sunt mai cu înțelegeri locale. Noi de la politică ne certăm de 20 de an', a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars, conform Spynews.ro.

De la ce pornesc discuțiie contradictorii dinrte ea și soțul ei

Vedeta a recunoscut că în ultima perioadă poartă discuții în contradictoriu cu soțul ei, pe baza războiului din Ucraina. 

„După ce am stat atâta timp bot în bot cu Tatoiu, m-aș duce în Cosmos! Noi nu ne certăm (n.r. râde).  Vă dați seama, după 37-38 de ani, nu ne mai certăm… doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile. El zice că eu sunt ”Putinistă” (n.r. râde), eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geo-politică.

După aproape 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”, a dezvăluit Monica Tatoiu pentru Fanatik.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Monica Tatoiu

Monica Tatoiu se confruntă de ani buni cu o boală incurabilă. 

„Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare, pentru că altfel sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele, razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani de zile plec în luna noiembrie în Caraibe.

În general, femeile care au această afecțiune, chiar suferă. Cam 30% o au, iar boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești, în cazul meu e boală luată de la tata, iar fiul meu m-a moștenit pe mine, n-am ce să-i fac, asta-i viața și nu există tratament.

Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri. Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube’, a dezvăluit Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Monica Tatoiu, în tatonări cu soțul ei, după 38 de ani de căsătorie: „Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”

Cum îți poate schimba viața tămâiatul locuinței. Preotul paroh Florin Ioniță: „Este armura creștinului împotriva duhurilor necurate”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel