Monica Tatoiu și-a găsit o pasiune „cuminte”. Ce face când nu e la scufundări sau pe pârtie: „Ca să nu sparg televizorul. Nu pot sta locului”

Data publicării:

Monica Tatoiu s-a apucat de un nou hobby. 

Monica Tatoiu are energia unei adolescente. La 65 de ani, femeia de afaceri nu ar sta locului o clipă. Recent, vedeta și-a descoperit o nouă pasiune, grădinăritul. Astfel, atunci când nu face scufundări sau nu apare la televizor, ea spune că munca în grădină o ajută să se relaxeze. 


Monica Tatoiu a dezvăluit și ce a împins-o spre acest hobby:

"Ca să nu sparg televizorul! Am atâția nervi când nu sunt eu acolo, încât îmi vine să sparg televizorul.", a dezvăluit ea, în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. 

 

Monica Tatoiu, probleme cu greutatea după ce a ținut dieta Balerinei: M-am îngrășat mai mult decât am slăbit

Mai mult, aceasta a dezvăluit că are mai multe pasiuni periculoase cu care își ocupă timpul liber. 


“La prima mea scufundare am intrat în panică. Am zis că n-o să mai fac asta niciodată, dar un instructor de șaizeci și ceva de ani m-a ajutat în patru zile să obțin primul meu certificat de scufundări. (...) Când te scufunzi la mari adâncimi se resimte temperatura joasă (...) e nasol, dar în același timp e frumos.", a mai spus vedeta. 

Nici măcar problemele de sănătate nu au împiedicat-o să își trăiască viața așa cum dorește. 

“Am dansat pe toate genurile de muzică, dar a trebuit să renunț din cauza protezei de la picioare. (...) Apoi am schiat și au urmat alte garsoniere, case, apartamente... Și a trebuit să mă las și de asta pentru că m-am accidentat pe pârtie. (...) Eu sunt sârboaică și nu pot sta locului... Și dacă n-am mai putut să mai dansez, să mai schiez... Și cum cu sexul e mai greu dupa șaizeci și ceva de ani... Ce să faci cu energia ta?”

 

Monica Tatoiu, facturi uriașe la gaze și curent: „Sunt furăciuni. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască”

 

Monica Tatoiu s-a făcut scafandru, la 65 de ani. Cât a investit vedeta în pasiunea ei: „Nu mă invidiați. Aici e o garsonieră sau un apartament cu două camere”

 

Monica Tatoiu, în vârstă de 65 de ani, este cunoscută pentru stilul nonconformist și energia cu care tratează orice aspect al vieții. Recent, ea a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV, acolo unde a povestit cum a ajuns să investească aproape „o garsonieră” în pasiunea ei pentru scufundări. 


“Nu mă invidiați. O scufundare costă între 40 și 60 de dolari. Cred că aici e o garsonieră sau un apartament cu două camere”, a explicat Monica Tatoiu arâtând fotografii din concediile în care a făcut scufundări. 

Vedeta s-a apucat de scufundări după ce a fost nevoită să renunțe la marea ei pasiune, dansul. Problemele de sănătate au împiedicat-o să danseze. 

 “Am dansat pe toate genurile de muzică, dar a trebuit să renunț din cauza protezei de la picioare. Apoi am schiat și au urmat alte garsoniere, case, apartamente... Și a trebuit să mă las și de asta pentru că m-am accidentat pe pârtie”, a povestit vedeta. 

“Eu sunt sârboaică și nu pot sta locului... Și dacă n-am mai putut să mai dansez, să mai schiez... Și cum cu sexul e mai greu dupa șaizeci și ceva de ani... Ce să faci cu energia ta?”

 

Scufundările nu sunt totuși ceva simplu, astfel că ea a avut nevoie de un instructor care să o inițieze. După primele ședințe, vedeta era îndrăgostită de această activitate. 

 “La prima mea scufundare am intrat în panică. Am zis că n-o să mai fac asta niciodată, dar un instructor de șaizeci și ceva de ani m-a ajutat în patru zile să obțin primul meu certificat de scufundări. (...) Când te scufunzi la mari adâncimi se resimte temperatura joasă (...) e nasol, dar în același timp e frumos!”, a mai spus ea, în emisiunea de la PRO TV.

Scufundările au ajutat-o să-și depășească limitele și să devină un om mai calm și mai curajos. 

 “Eu sunt panicoasă și nebună, dar scufundările mă fac să fiu zen. Chiar e genul de sport care te ajută să depășești orice problemă de familie”, a mai spus ea. 

 

Monica Tatoiu, pensionară de lux. Suma fabuloasă pe care o primește lunar de la stat

Monica Tatoiu spune că a început să lucreze de la vârsta de 16 ani. Chiar dacă vine dintr-o familie înstărită, vedeta nu s-a dat la o parte de la muncă și a făcut tot posibilul pentru a ajunge într-o poziție de conducere. 


Vedeta a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, că atunci când se afla în funcția de director al unei renumite companii cosmetice, ajunsese să aibă un salariu colosal.

 'Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă', a spus Monica Tatoiu pe Facebook în urmă cu ceva timp. 

Cu un asemenea salariu, nici nu este de mirare că vedeta încasează acum o pensie frumușică. După ce s-a retras din activitatea profesională, Monica Tatoiu a început să încaseze lunar o pensie la care mulți români nici nu visează. 

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu 


Chiar dacă este realizată financiar și nu duce grija banilor, fosta femeie de afaceri spune că ea continuă să muncească și să învețe lucruri noi, acesta fiind stilul de viață pe care și l-a însușit încă din adolescență. 

 

”Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditatiii pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri”, a spus aceasta pentru Click.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel