Prezentatoare TV celebră, diagnosticată cu cancer: „Nu mai pot”. Gina Pistol, sfâșiată de durere

Sursă foto: Instagram, Youtube/ carolinereceveur, SPEAK
Descriere foto: Sursă foto: Instagram, Youtube/ carolinereceveur, SPEAK

Gina Pistol și-a arătat preocuparea pentru colega de breaslă. Aceasta i-a trimis un mesaj de încurajare în fața bolii cumplite cu care se confruntă.

Gina Pistol, o celebră prezentatoare de televiziune și soția lui Smiley, a aflat despre diagnosticul de cancer la sân al colegei sale Caroline Receveur și i-a transmis un mesaj de încurajare pe rețelele de socializare. Caroline Receveur, cunoscută la nivel internațional ca prezentatoare TV, actriță și bloggeriță din Franța, se confruntă cu o formă gravă de cancer și se află acum în etapa de tratament, efectuând ședințe de chimioterapie.

În ciuda efortului inițial de a-și păstra problemele de sănătate în sfera privată, Caroline a decis să împărtășească public durerea și stările prin care trece. După doar a doua ședință de chimioterapie, ea a mărturisit că se simte extrem de extenuată, deshidratată și lipsită de poftă de mâncare și de bucuria vieții.

Descoperindu-și cancerul la sân în stadiul întâi, Caroline are speranța că există șanse de vindecare. Cu toate acestea, povara luptei sale crește zi de zi. Ea a împărtășit imagini din sala de așteptare a tratamentului, inclusiv momente în care și-a tuns părul, a plâns sau a încercat să se bucure de timpul petrecut alături de familie. Toate aceste postări publice demonstrează curajul ei de a se confrunta cu această provocare dificilă și deschiderea ei către suportul și compasiunea admiratorilor săi.

Are un cancer agresiv

Într-un moment atât de dificil, mesajul de încurajare al Ginei Pistol și al altor persoane din industria media și a fanilor săi poate avea un impact profund în susținerea Carolinei Receveur pe parcursul luptei ei împotriva cancerului.

”La o săptămână de la a doua ședință de chimioterapie, corpul (și mintea) mea se deshidratează. Am pierdut gustul mâncării și un pic de viață. Sunt în sala de așteptare și cedez…Eu care credeam că pot păstra “acest secret”, nu mai pot. Această singurătate pe care mi-o doresc ca să o am ca să pot confrunta acest calvar, care mă ia din urmă își adaugă greutate vieții mele zi de zi. Am un cancer la sân agresiv, dar a fost depistat în stadiu incipient”, a notat Caroline Receveur pe rețelele de socializare.

Vezi și: Gina Pistol, declarație specială pentru Smiley, de ziua sa de naștere: „Restul îți urez când urci în dormitor”. Artistul a împlinit 40 de ani

Vezi și: Theo Rose, farse pregătite pentru Smiley. Artista și-a făcut revenirea cu dreptul: „Expresia feței lui face tot”

Vezi și: Gina Pistol și Smiley au fost în pragul despărțirii: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

Gina Pistol a fost afectată de veste

”Îți doresc putere!”, i-a spus Gina Pistol lui Caroline Receveur în comentarii, pe lângă altele primite de la diferite persoane: ”Multă putere și curaj, iubirea noastră”/ ”Această poveste ne-a șocat pe mulți. Multă putere să treci cu bine peste”, sunt alte mesaje de susținere.

Vezi și: Unde pleacă în concediu vedetele. Destinațiile extravagante alese de Smiley, Inna și Dana Rogoz

Vezi și: Legătura neștiută dintre Iulia Dumitrache, Gina Pistol și Loredana Groza: „A fost un punct de plecare pentru cariera mea”

Caroline Receveur, în vârstă de 35 de ani, se naște în pitorescul Epinal, Franța. Acest loc magic i-a dat naștere nu doar unei cariere remarcabile, ci și a confirmat farmecul ei aparte. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Franța și și-a început drumul în lumea televiziunii prin participarea la câteva reality show-uri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 27 iul 2023, 20:15 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience