Gina Pistol și Smiley au fost în pragul despărțirii: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul”

Data publicării:
Sursa foto: Smiley, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Smiley, Instagram

Gina Pistol a dezvăluit noi informații de la începutul relației cu Smiley.

Gina Pistol și Smiley trăiesc în prezent cea mai frumoasă poveste de dragoste, la care doar visau, înainte să se cunoască. Cei doi formează de aproximativ 7 ani un cuplu, iar vara aceasta au spus oficial și marele „Da”, în fața stării civile. Au împreună și o fetiță minunată, iar tot ei au dezvăluit și care sunt „criteriile” esențiale care fac orice cuplu să funcționeze. Cel puțin, asta spune Gina Pistol, care a simțit de prima dată când l-a văzut pe Smiley faptul că poate fi vorba despre ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. Totuși, viața de artist vine la pachet cu multe sacrificii, astfel încât frumoasa blondină a fost nevoită să „înfrunte” toate aceste deplasări și nopți nedormite cu care a venit la pachet partenerul său de viață.

„Eu pur și simplu am simțit. Pur și simplu am simțit că el o să fie. Relația noastră nu a fost o relație… adică a fost construită treptat, fără nicio grabă, cu toate că eu trebuia mereu să știu care este următorul pas ca să îmi ofere mie un confort emoțional, să zic așa. În relația cu Andrei a trebuit să lucrez și eu la asta, cum și el a trebuit să lucreze la anumite părți ale lui. Am învățat ce este răbdarea în relația asta, la început.”, a declarat Gina Pistol, potrivit cancan.

VEZI și: Gina Pistol nu a dat Bacalaureatul. Ce meserie are, de fapt, soția lui Smiley

Gina Pistol s-a gândit la despărțire, la începutul relației

Faptul că Smiley era mai mereu pe drumuri a fost destul de greu de digerat de prezentatoarea care își dorea non-stop lângă ea prezența masculină. Cu toate acestea, vedeta a reușit să-și înfrunte propriile păreri și concepții, lucru care a venit doar cu avantaje pentru relația lor.

„Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună.”, a continuat soția lui Smiley.

VEZI și: Smiley și Connect-R, îndrăgostiți de aceeași femeie. Au ajuns să se bată pentru ea, dar un alt artist le-a furat-o

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața”

Chiar dacă recunoaște faptul că ea și Smiley sunt două personalități total diferite, se pare că zicala este reală și, într-adevăr, opusele se atrag. Gina Pistol mărturisește că a găsit toate calitățile pe care le căuta în partenerul ei de viață, care îi este un sprijin necondiționat.

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața. În momentele mele când aveam câte o discuție cu Dumnezeu îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie la fel ca mine, să fie un om bun, simplu și atunci a apărut Andrei în viața mea. Deși este opusul meu, că el mă echilibrează și este mai calm când eu sunt vulcanică, când nu sunt cu picioarele pe pământ, când sunt cu capul în nori, este fix echilibrul meu și rădăcina mea.”, a mai dezvăluit în trecut Gina Pistol, vizibil emoționată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel