Gina Pistol, declarație specială pentru Smiley, de ziua sa de naștere: „Restul îți urez când urci în dormitor”. Artistul a împlinit 40 de ani

Smiley își sărbătorește astăzi ziua de naștere. 

Smiley are motiv de sărbătoare astăzi, pe 27 iulie, întrucât artistul împlinește vârsta de 40 de ani. Acest prag l-a prins extrem de împlinit și fericit, deoarece artistul se bucură deja de câteva luni de statutul de bărbat căsătorit, care pare că-i priește din plin. Tocmai din acest motiv, celebrul cântăreț le-a transmis fanilor săi un mesaj pe rețelele de socializare, în care-și exprima recunoștința pentru tot ceea ce a trăit până în prezent.

„M-am trezit azi recunoscător pentru viața mea și pentru tot ce trăiesc și realizez că până acum a fost doar încălzirea pentru ce urmează. Vă mulțumesc pentru că sunteți parte din povestea mea! Bună dimineața!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Citește și: Gina Pistol și Smiley au fost în pragul despărțirii: „Îmi venea să mă duc mâncând pământul” 

Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Gina Pistol

Această zi specială nu a fost trecută cu vederea de către partenera sa de viață, după cum era de așteptat. Gina Pistol a publicat astfel o fotografie cu cei doi, unde i-a scris și câteva rânduri celui care a dus-o de curând în fața altarului. Faptul că sunt unul dintre cele mai discrete cupluri a fost dovedit și de această dată, întrucât fosta prezentatoare de la Antena 1 nu a vrut să dea prea multe lucruri din casă, așteptându-și partenerul în „dormitor” pentru mai multe declarații.

„La mulți ani! Restul îți urez când urci în dormitor”, i-a transmis vedeta artistului. 

VEZI și: Gina Pistol nu a dat Bacalaureatul. Ce meserie are, de fapt, soția lui Smiley

Gina Pistol și Smiley, poveste de dragoste ca în filme

Chiar dacă se cunoșteau cu mult timp înainte de a forma o relație, întrucât ambii au intrat în lumina reflectoarelor de mulți ani de zile, au decis să formeze un cuplu în urmă cu aproximativ 7 ani. Așteptarea a meritat tot, spune Smiley, care a găsit toate calitățile pe care le căuta în partenera sa de viață.

„Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie.”, a declarat cântărețul în trecut.

Citește și: Smiley și Connect-R, îndrăgostiți de aceeași femeie. Au ajuns să se bată pentru ea, dar un alt artist le-a furat-o

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața”

Gina Pistol este recunoscătoare pentru bărbatul care a ajuns să-i completeze viața și care a adus doar bucurie în viața ei. Chiar dacă recunoaște că cei doi sunt destul de diferiți, în aceeași măsură, aceștia se completează perfect.

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața. În momentele mele când aveam câte o discuție cu Dumnezeu îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie la fel ca mine, să fie un om bun, simplu și atunci a apărut Andrei în viața mea. Deși este opusul meu, că el mă echilibrează și este mai calm când eu sunt vulcanică, când nu sunt cu picioarele pe pământ, când sunt cu capul în nori, este fix echilibrul meu și rădăcina mea.”, a precizat și Gina Pistol, vizibil emoționată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 iul 2023, 12:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience