Unde pleacă în concediu vedetele. Destinațiile extravagante alese de Smiley, Inna și Dana Rogoz

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Dana Rogoz, Inna, Smiley
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Dana Rogoz, Inna, Smiley

Vedetele României au ales cele mai diverse destinații de vacanță. Care au fost orientările acestora. Mulți români se ghidează după ei.

Perioada estivală reprezintă momentul în care întreaga lume pleacă în concediu, iar celebritățile noastre nu fac excepție. Toți își doresc să se bucure de vacanță în mijlocul soarelui, pe malul mării și în cele mai fermecătoare locuri. Inna, Delia, Dana Rogoz, Vladimir Drăghia, Smiley, Theo Rose și Andreea Mantea sunt personalitățile publice care au scăpat de căldura din București și s-au refugiat în destinații mai potrivite pentru a petrece zilele fierbinți de vară.

Theo Rose, litoralul românesc

În contrast cu majoritatea vedetelor care și-au ales destinații departe de România pentru vacanță, Theo Rose a decis să rămână pe litoralul autohton. Artista, care a devenit proaspătă mamă pe 14 iunie, și-a luat fiul și părinții și s-au îndreptat către Olimp, la un hotel de lux preferat de numeroase celebrități autohtone. La vârsta de 25 de ani, cântăreața a avut ocazia să reintre în costumul de baie și să își etaleze silueta, după o pierdere în greutate de 12 kilograme. Părinții lui Theo Rose par să se bucure din plin atât de mare și plajă, cât și de experiența de a fi bunici pentru prima dată.

Smiley și Gina Pistol, Ungaria

Imediat după ce a susținut un concert la Neversea, Smiley și-a luat soția și fiica și au plecat într-o scurtă evadare peste hotare. Destinația lor nu a fost foarte îndepărtată, deoarece artistul și Gina Pistol au ales Ungaria ca loc de destinație.

Deși sunt foarte discreți cu privire la viața lor privată, cei doi au obiceiul să împărtășească detalii despre vacanțele lor cu fanii pe platformele de socializare. Astfel, Smiley a distribuit pe rețelele de socializare câteva imagini cu Gina și Josephine în Budapesta, inclusiv cu Casa Parlamentului Ungar.

Inna, Franța și Grecia

Inna se relaxează după o perioadă intensă din punct de vedere muzical. Artista a plecat într-o binemeritată escapadă alături de partenerul ei, Deliric. Cei doi au petrecut câteva zile de vis în Franța, savurând plaja la o locație cu o piscină privată, după care și-au făcut bagajele și au pornit spre una dintre destinațiile preferate ale majorității românilor, și anume, Grecia.

„Deli m-a adus înapoi în Grecia!”, a spus Inna pe rețelele de socializare.

Dana Rogoz, în Japonia

De câteva zile, Dana Rogoz s-a aventurat într-o călătorie de neuitat în Japonia, părăsind temporar România. Alături de soțul ei, Radu Dragomir, și cei doi copii ai lor, Vlad și Lia, actrița explorează minunile țării de la Răsărit. Zilnic, Dana împărtășește imagini din locurile vizitate și își împărtășește aventurile cu urmăritorii săi pe rețelele de socializare.

Pe lângă descoperirea Japoniei, actrița și soțul ei au avut și un motiv de sărbătoare specială în timpul călătoriei lor. Au sărbătorit 11 ani de căsnicie într-un mod memorabil în această țară fascinantă.

„Azi împlinim 11 ani de la cununia civilă, adică de când am spus amândoi DA, emoționați, fericiți, zâmbind cu gura până la urechi. Tot la fel ne-a suprins și Vlad în aceste fotografii, la atâția ani distanță de acel moment. Nici că mi-aș fi putut imagina câte aventuri frumoase vom fi trăit împreună în primii 11 ani. Și ce copii minunați ne vor privi cu ochi iubitori în fiecare zi. La mulți ani, Radu! La mulți, mulți, mulți, ani înainte!”, a scris Dana Rogoz pe o rețea de socializare.

Andreea Mantea, în Bali

Anul acesta, Andreea Mantea a decis să renunțe la Bali și să aleagă o destinație cu totul specială: Iordania. Prezentatoarea a făcut o oprire în Petra, celebrul oraș din Iordania, dar nu a putut să treacă cu vederea nici Marea Moartă, asigurându-se că această vacanță va fi una de neuitat, explorând unele dintre cele mai frumoase locuri din această regiune a lumii. Alături de ea, călătorind în această aventură, a fost fiul ei, David, fără de care Andreea nu obișnuiește să plece nicăieri.

Andreea a împărtășit cu generozitate mai multe imagini de pe parcursul vacanței pe rețelele de socializare, arătând cât de minunat se distrează. Astfel, fanii ei au avut ocazia să o vadă călătorind prin deșert, relaxându-se în Marea Moartă și explorând celebrul oraș sculptat în piatră, Petra.

Vladimir Drăghia, Grecia

Vladimir Drăghia a făcut o alegere specială pentru vacanța alături de fiicele sale în acest an, și anume Grecia. Cu toate acestea, actorul nu s-a limitat la o stațiune anume, ci a decis să își petreacă timpul pe o barcă, creând astfel cele mai frumoase amintiri.

„Fetele s-au adaptat rapid pe barcă, exact cum mă așteptam! Am primit multe mesaje în ultimele zile, în care am fost întrebată cum am avut curajul să le iau pe barcă. Răspund aici, pentru că mi-e mai ușor! Nu am considerat niciodată că ar fi nevoie de curaj pentru asta. Poate că am mai fost înainte pe barcă și știam la ce să ne așteptăm, sau poate asta este pur și simplu felul meu de a fi! Și nu, nu sunt cea mai relaxată mamă, dar sunt optimistă! Atâta timp cât suntem împreună, ne descurcăm! Nici acasă nu este ușor", a povestit Alice Cavaleru, soția lui Drăghia, pe platformele de socializare.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel