Gina Lincan, motivul pentru care nu poate avea copii: "Doctorul nu mi-a spus că după acest tratament devii steril"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gina Lincan, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Gina Lincan, facebook

Gina Lincan a dezvăluit motivul pentru care nu poate avea copii.

Gina Lincan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Petrică Andrei. Deși sunt foarte fericiți împreună, cei doi au un mare regret și anume, faptul că nu au copil. Aceștia și-au dorit din tot sufletul să aibă copii, dar din nefericire acest lucru nu a fost posibil. 

„Știi că nu am copii și mi-am dorit nu mult, foarte mult un copil. Se spune, când ajungi la Zidul Plângerii,  să îți pui tu o dorință că se îndeplinește.

Eu din autobuz, când am plecat spre Mormântul Sfânt, mi-am scris un bilețel. Când am ajuns acolo nu mi-am mai pus niciun bilet și nu am spus decât atât „Doamne, facă-se voia ta. Dacă îmi este dat de la Tine să am un copil bine, dacă nu poate o să-mi fie mai rău sau poate Tu știi”, a povestit Gina Lincan la un post de televiziune. 

Motivul pentru care Gina Lincan nu poate avea copii 

Gina Lincan a recunoscut că a făcut mai multe tratamente, dar niciunul dintre ele nu a dat rezultate, ba din contră, vedeta a ajuns să fie diagnosticată cu endometrioză. 

„Am făcut foarte multe tratamente. Nu mai știu numărul nici la bani, nici la doctori, cât am încercat să pot să am un copil, dar să zic așa de la un tratament pe care l-am făcut în tinerețe și nu știam la vremea aia, doctorul respectiv nu mi-a spus ce contraindicații are acest tratament, pentru că devii steril. Am aflat foarte târziu și, bineînțeles, nu doar asta a fost cauza, am căpătat o endometrioză. La vremea aia nu se știa cu ce se mănâncă boala asta”, a mai spus artista.

Citește și: Andreea Bălan, de URGENȚĂ la spital cu fața plină de sânge. Ce a pățit artista: „Am avut nevoie de cusături”

Patrizia Paglieri, despre dieta care a ajutat-o să slăbească. La ce aliment a renunțat vedeta: „Din iunie nu am mai mâncat...”

Mirela Vaida, mesaj sfâșietor după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Știu că ne vezi de sus”

Ilinca Vandici, făcută praf de o fostă ispită de la Insula Iubirii după ce și-a ridicat în slăvi soțul: „Ca femeie ai eșuat”

Teo Trandafir a fost cerută de soție, în schimbul unei sume enorme: Mi-a pus banii pe piept



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel