Patrizia Paglieri, despre dieta care a ajutat-o să slăbească. La ce aliment a renunțat vedeta: „Din iunie nu am mai mâncat...”

Data publicării:
Sursa foto: Patrizia Paglieri, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Patrizia Paglieri, Instagram

Patrizia Paglieri a dezvăluit dieta care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. 

Patrizia Paglieri este parte din echipa matinalilor de la “Dimineaţa cu noi”, un nou show de pe Kanal D. Aceasta este responsabilă cu preparatele din fiecare dimineaţă, reţete delicioase, care să îi inspire pe cei care privesc din faţa micilor ecrane; în acelaşi timp, îi  bucură pe telespectatori, dar şi pe colegii de platou cu pofta sa de viaţă molipsitoare. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta are mare grijă de felul în care arată. În vârstă de 51 de ani, vedeta a dezvăluit cum reușește să se mențină în cea mai bună formăa ei. 

„Acum, de când cu matinalul, mă culc mai devreme, nu mai mănânc nimic seara târziu, fac un fel de fasting, mi se pare genial fastingul cu 16/8. Nu e greu pentru un bucătar să își mențină silueta, dimpotrivă, tu doar guști tot timpul, nu mănânci pe săturate, ești foarte agitat în bucătărie, de multe ori te saturi doar din gustat. De exemplu, toți bucătarii, master-chef, sunt toți slăbuți, cine e mai plinuț este din cauză că e pofticios și nu este bucătar.”, a declarat Patrizia Paglieri pentru VIVA

Patrizia Paglieri: „Cu sportul nu prea mă împac în perioada aceasta”

„Când vreau să slăbesc, mănânc numai salate, nu am o dietă anume. Am ținut și fasting, încerc să îl țin și acum, îmi e ușor, adorm la 21 și astfel, până la ora 12, a doua zi, rezist cu acest gen de fasting. Cu sportul nu prea mă împac în perioada aceasta, în zona unde locuiesc nu prea sunt săli de sport și să stau în trafic mult ca să ajung la o sală de sport nu are rost.

Îmi place foarte mult înghețata artizanală, cum este cea din Italia, îmi plac pastele, îmi place risotto. La noi se numesc „primi piatti, primul fel, risotto, paste umplute și pește. Nu sunt foarte pasionată de carne, din iunie nu am mai mâncat, deși nu mă declar vegetariană. Dacă este ceva de gustat, gust, un bucătar nu poate fi vegetarian, este absurd, ar trebui să te lași de meserie. ”, a mai spus vedeta.

Patrizia Paglieri, adevărul despre operațiile estetice

„Niciodată nu am ascuns faptul că sunt o fană declarată a intervenţiilor estetice. De-a lungul timpului, mi-am injectat botox în frunte, în obraji, mi-au fost montate fire speciale pentru a susţine discret pielea. Îmi este teamă însă de bisturiu şi de aceea implanturi mamare sau rinoplastie nu am să fac”, spunea, înainte de intervenția estetică, Chef Patrizia Paglieri, potrivit Fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel