Andreea Bălan, de URGENȚĂ la spital cu fața plină de sânge. Ce a pățit artista: „Am avut nevoie de cusături”

Data publicării:

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Artista și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat cu fața plină de sânge.

Andreea Bălan și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat cu fața plină de sânge. Artista le-a povestit fanilor că a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a căzut și s-a lovit cu fața de asfalt. Mai exact, artista se plimba cu rolele alături de fetițele ei, Clara și Ella prin parc, însă într-un moment de neatenție, aceasta s-a dezechilibrat și s-a accidentat destul de grav la nivelul feței, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital, acolo unde a avut nevoie de cusături.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital

''Ieri a fost o zi memorabila care va ramane intiparita un pic pe fata mea (la propriu). La 3 minute dupa ce am facut aceasta poza vesela, am pupat bordura (la propriu). Ca de, am crezut ca pe role e la fel ca pe gheata, dar am aflat ca e mai greu si cazaturile sunt si mai urate (ramai lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusaturi in urgenta, iar doctorul mi-a cusut buza de sus si ii multumesc muuult pentru promptitudine.

Oftica mare e, ca am cazut asa simplu in fata casei dupa 3 luni in care am facut acrobatii si nebunii pe gheata. In concluzie, cateodata nu sunt chiar wonderwoman, mai si cad (la propriu si la figurat), dar ma ridic si merg la doctor, sau imi sun grupul de suport (psihic) si imi revin instant, imi iau pelerina si zbor iar'', a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan, plină de vânătăi și tăieturi pe corp

Andreea Bălan a apărut pe rețelele de socializare plină de zgârieturi și vânătăi. La vederea imaginilor cu artista, fanii s-a îngrijorat pentru starea de sănătate a acesteia. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, vedeta le-a dezvăluit fanilor și motivul rănilor de pe corpul ei. Din fericire, nu este vorba despre ceva grav, ci doar de niște căzături. Mai exact, Andreea Bălan a mărturisit că s-a lovit în timpul unor antrenamente. 

"Când mai cazi și te tai. Mă antrenez intens, cu julituri, cu vânătăi, cu nervi, cu de toate. (...)", le-a povestit Andreea Bălan fanilor.

Citește și: Dan Bălan a reușit să fugă din calea războiului. Ce se întâmplă acum cu artistul: „Numai el știe cum a reușit să facă asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel