Mirela Vaida, mesaj sfâșietor după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Știu că ne vezi de sus”

Data publicării:
Sursa foto: Mirela Vaida și Petrică Mițu Stoian, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Mirela Vaida și Petrică Mițu Stoian, colaj foto

Mirela Vaida a vorbit despre primul Paște sărbătorit fără Petrică Mîțu Stoian. Vedeta nu a trecut peste moartea artistului.

Mirela Vaida este în continuare devastată de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021, la Spitalul de Urgență din Reșița. Regretatul artist a ajuns acolo după ce efectuase o terapie post-COVID cu oxigen hiperbar și a început să tușească sânge și să simtă foarte rău. A fost transportat la spitalul din Reșița, acolo unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva. Din nefericire, organismul artistului a cedat, iar medicii au putut doar să constate decesul. 

Familia regretatului artist, prietenii, dar și colegii de breaslă au rămas profund îndurerați și nu pot să accepte faptul că Petrică Mîțu Stoian nu mai este printre noi. printre aceștia se numără și Mirela Vaida, care a transmis un mesaj dureros. 

Mirela Vaida, îngenuncheată de durere după primul Paște fără Petrică Mîțu Stoian 

„ Este primul Paște fara Petrică Mîțu Stoian, oamenii cu sigurantă l-au iubit.(...) Umplea platoul de glume și aduce zâmbetul pe buzele tuturor.(...) Dragul nostru, știu ca ne vezi, ca ne bucuri si stim ca facem tot ceea ce vrei sa vezi. Daca erai aici cu noi, erai sufletul petrecerii.(...)", a spus Mirela Vaida. 

Constantin Enceanu, semn bizar la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Petrică Mîțu Stoian, a lansat o melodie în memoria regretatului artist. Interpretul de muzică populară a ținut să lanseze piesa în Săptămâna Mare. Constantin Enceanu a povestit prin ce întâmplări stranii a trecut în timp ce filma videoclipul. 

„Clipul e terminat de vreo trei săptămâni, dar am așteptat special Săptămâna Patimilor pentru că este perioada în care ne aducem aminte de cei plecați în lumea fără dor, Parcă mai mult că oricând vrem să le aprindem o lumânare, să le aducem un omagiu și să ne amintim de ei.

Așa am gândit videoclipul, am parcurs întreagă viață a lui Mîțu, am plecat din satul natal unde el cutreieră dealurile, am filmat Podul lui Dumnezeu de care vorbea cu multă dragoste, Biserica din sat.

Am filmat la morile de apă, la intrare în Isverna. Crede-mă că era o zi de primăvară, soare cu dinți, destul de frig. De trei ori am înregistrat piesă aici și de fiecare dată, la ultima strofă, s-a auzit un vuiet, se mișcau frunzele… am și zis: parcă Petre ne da un semn. Am zis că prima oară a fost o întâmplare, însă, a două oară la fel, a treia oară la fel… de fiecare dată, pe ultima strofă se producea acest vuiet, zgomot al pădurii. Recunosc că la un moment dat mi s-a făcut pielea de găînă. Totuși, sufletul lui e aici, pe lângă noi, ne urmărește. I-am zis și cameramanului că ceva nu e în regulă”,  a declarat Constantin Enceanu pentru Star Popular.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel