Teo Trandafir a fost cerută de soție, în schimbul unei sume enorme: Mi-a pus banii pe piept

Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir a dezvăluit suma enormă care i s-a oferit de un bărbat, pentru a se căsători cu el.

Teo Trandafir a fost invitată în cadrul emisiunii online, ”Detectorul de minciuni”, cu Oana Radu. Prezentatoarea TV a dezbătut  mai multe subiecte sensibile, din viața personală, însă a scos la iveală și o informație care i-a uimit pe toți cei aflați în platou, dar și pe fanii acesteia. Teo a recunoscut faptul că, acum ceva timp, i s-a oferit cash o sumă enormă de bani, pentru a se căsători cu unul dintre prietenii ei de la vremea aceea.

"Am fost cerută de soție, contra unei sume foarte mari de bani, care mi-a fost și pusă pe piept. Am spus nu, era o sumă atât de mare, 300.000 de euro. Eu stăteam în fotoliu și amicul respectiv a venit pe la spate și mi-a pus banii pe piept, nu am știut că sunt așa de grei. Erau ambalați într-o țiplă, ca la bancă.", a spus Teo trandafir, în cadrul emisiunii.

To Trandafir nu are nicio problemă în a-și plăti masa, când este invitată de cineva în oraș

Vedeta a fost întrebată și despre care ar fi reacția ei, dacă bărbatul care a chemat-o în oraș i-ar cere bani pentru consumație. Teo Trandafir s-a arătat a fi de acord cu acest lucru, pentru că asta înseamnă egalitatea pe care toate femeile și-o doresc.

"Nu am nicio problemă în a-mi plăti masa. Pentru mine asta nu reprezintă o problemă. Nu a reprezentat niciodată și n-am înțeles de ce bărbații trebuie să plătească nota. Nu înțeleg de ce bărbatul trebuie să câștige mai mult, nu înțeleg de ce bărbatul trebuie să plătească masa, nu înțeleg de ce bărbatul trebuie să aibă grijă de tine, trebuie să-ți țină geanta, trebuie să-ți tragă scaunul, dar noi, femeile, vrem egalitate. Mie dacă îmi deschizi ușa mașinii, mă scoți din minți.",  a mai dezvăluit aceasta.

Prezentatoarea TV a suferit din dragoste

”Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu. (n.r. De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata. Eu sunt descuiată… Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai… Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…

Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul. La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și cum păcatele mele îl chema? Uitasem cum îl cheamă”, a mai spus Teo Trandafir.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 26 apr 2022, 16:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience