Ilinca Vandici, făcută praf de o fostă ispită de la Insula Iubirii după ce și-a ridicat în slăvi soțul: „Ca femeie ai eșuat”

Data publicării:
Sursa foto: Ilinca Vandici și Bianca Roman, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Ilinca Vandici și Bianca Roman, instagram/ colaj foto

Ilinca Vandici a fost pusă de zid de o fostă ispită de la Insula Iubirii după ce a făcut câteva declarații cu privire la relația cu soțul ei.

Ilinca Vandici a fost pusă la zid de Bianca Roman, fosta ispită de la Insula Iubirii, după ce vedeta și-a ridicat în slăvi soțul, în cadrul unui podcast. Mai exact, prezentatoarea TV a mărturisit că și-ar ierta soțul, chiar dacă ar fi vorba de infidelități și că nu-i cere să se ocupe de fiul lor sau să facă cumpărăturile. 

”Nu îl trimit la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor.

O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. (…) I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute”, este una dintre declarațiile făcute de Ilinca Vandici, în podcastul lui Damian Drăghici.

Ilinca Vandici, pusă la zid de Bianca Roman

 Bianca Roman, una dintre cele mai cunoscute ispite din cadrul show-ului Insula Iubirii, a recunoscut că este revoltată față de gândirea prezentatoarei TV.

”Declarațiile Ilincăi Vandici sunt extrem de grave. Să promovezi ideea că o femeie poate să treacă peste orice îi face soțul ei este crimă. Orice poate înseamna abuz, violență, viol, abuzul copilului și așa mai departe.

În țara în care, anul trecut, 69 de femei şi-au pierdut viaţa în urma agresiunilor, în țara în care violatorii și abuzatorii umblă în libertatea și femeile mor cu ordinul de restricție în mână, în țara în care victimele sunt blamate și justiția nu face suficiente pentru a le proteja, tu, Ilinca Vandici nu ar trebui să îți mai permiți să deschizi gura”, a spus Bianca Roman pentru fanatik.ro

Bianca Roman: „Este văzută de femeile puternice ca o disperată a cărui lume s-a terminat la omul ăsta”

„Sunt mamă. Am o fetiță care, poate, se va uita la Ilinca Vandici, la aparițiile ei prin tot feluld e emisiuni tv. Și, cine știe, o va lua drept model, așa cum fac alte mii de fetițe, de adolescente care visează să trăiască în strălucitoarea lume a showbiz-ului”, a declarat Bianca Roman.

”Ea spune că îi permite orice bărbatului, că dacă o înșală nu e o mare problemă, că bărbatul nu trebuie să se implice în creșterea copilului pentru că trebuie să fie șmecher. Și chiar să își ducă copilul la femei. Cred că Ilinca nu și-a dat seama că acum este văzută de femeile puternice ca o disperată a cărui lume s-a terminat la omul ăsta pe care tu îl numești tu bărbat și pe care, din spusele tale, îl ține 10 minute.

Dar îi spun, cu sinceritate și chiar cu milă, noi celelalte vedem bărbăția și respectul unui bărbat și când schimbă scutecul sau cumpără o pâine. Nu știu cum ești ca mamă. Din punctul meu de vedere, ca femeie ai eșuat”, a mai spus Bianca Roman despre Ilinca Vandici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel