George Mihăiță, eșecul admiterii la facultate și motivația care l-a adus pe scenă. Legăturile neștiute dintre acesta și Sergiu Nicolaescu: „Nu voiam să renunț”

Sursă foto: Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ La Măruță

George Mihăiță, celebrul actor, a venit cu dezvăluiri inedite despre experiența eșecului, dar și a relației cu celebrul regizor Sergiu Nicolaescu.

Celebrul actor George Mihăiță, care a jucat în peste 70 de filme și nu numai, a vorbit despre eșecul său în cadrul admiterii la facultatea de actorie. El mai povestește și despre incursiunile sale cu Sergiu Niculaescu, cu care a legat o prietenie strânsă. Actorul are 74 de ani și joacă în prezent în serialul „Clanul”, de la Pro TV. El este căsătorit cu Delia Seceleanu și au doi copii, mai exact doi băieți. Cu toate acestea, a existat un episod mai negru în istoria celor doi soți, atunci când, în 2007, celebrul actor a fost surprins când și-a bătut soția cu un obiect ce semăna cu o veioză, într-un hotel din Edinburgh, Scoția. El a invocat argumentul că a procedat astfel după ce și-a văzut soția comunicând cu doi bărbați.

A picat de două ori admiterea

George Mihăiță mărturisește că l-a avut ca idol pe regretatul Toma Caragiu, care a murit în urma cutremurului din 1977, în București. După ce a văzut performanța acestuia la vârsta de 13 ani, George Mihăiță a știut că vrea să devină actor. El a fost pus la încercare deoarece a picat de două ori.

„M-a urmărit imaginea lui Toma Caragiu. Atunci m-am decis să devin actor. Am căzut la primul examen, dar… am primit o scrisoare de la facultate în care eram anunțat că au rămas locuri pentru toamnă… dacă doresc să revin. Era un semn că promiteam. Am revenit în toamnă și… am căzut. Am intrat la Școala Populară de Artă. Deci nu voiam să renunț.”, a precizat actorul, pentru Viva.

Vezi și: Legătura neștiută dintre Mihai Bendeac și George Mihăiță din „Clanul”: „El a fost cel dintâi care mi-a spus Tătuțu”

Vezi și: George Mihăiță, față în față cu Nuțu Cămătaru. Motivul pentru care a vrut să-l cunoască pe celebrul interlop: „Să-l văd cum se poartă, cum se uită la tine”

Vezi și: George Mihăiță, accident în București. Poliția susține că ar fi consumat alcool

Vezi și: George Mihăiţă, sfâșiat de durere: „De ce ai plecat, mă? Mă doare”

Care era relația cu Sergiu Nicolaescu

Vedeta era în cercul apropiat al lui Sergiu Nicolaescu, despre care nu are nimic rău de zis. Cu atât mai mult, actorul l-a apreciat pe regretatul regizor pentru acordarea primului său rol negativ.

„Un timid și un singuratic. Până să se căsătorească, l-am sunat într-o noapte de revelion. „La mulți ani, tinere!, i-am zis. „Ce faceți, domn Sergiu?. „Pe acasă. „Cu cine? „Singur. „Domn Sergiu, sunt cu Găitan, cu Hossu… Dacă în juma de oră nu sunteți la mine acasă, vă sar din toate filmele pe care-o să le faceți de-acum înainte!. Într-o jumătate de oră, Sergiu era la mine. A stat până dimineața. Sergiu a fost primul regizor care mi-a oferit un rol principal negativ. A fost un mare profesionist. Respira film. Am făcut vreo 10 filme cu Sergiu. Nu mi-ar ajunge revista dacă aș intra în amănunte.”, a mai spus vedeta, pentru sursa precizată.

Vezi și: Marile iubiri ale lui Sergiu Nicolaescu. Regretul care l-a urmărit toată viața: „Mi-ar fi plăcut să am...”

Vezi și: Casa lui Sergiu Nicolaescu se vinde în bitcoini. Suma fabuloasă cerută pentru imobilul în care a trăit regizorulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 09 aug 2023, 19:25 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience