George Mihăiţă, sfâșiat de durere: „De ce ai plecat, mă? Mă doare”

George Mihaiță, foto Agerpres
Descriere foto: George Mihaiță, foto Agerpres

George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti, spune că spera ca vestea morţii actorului Vladimir Găitan să nu fie reală, ci să fie ca 'moartea' sa din finalul filmului "Reconstituirea".

 

"O veste sfâşietoare... speram să nu fie reală, să fie ca 'moartea' mea din finalul 'Reconstituirii'. Ne leagă o prietenie de 52 de ani, începută în 1968 pe platourile de filmare din Sinaia. Mă uit la poza asta (n.r. - din filmul 'Reconstituirea') şi parcă a fost ieri. Mă uit la mesajele primite ieri şi parcă tot nu-mi vine să cred. Oricâte s-ar spune sau s-ar scrie despre el, e foarte greu să arăţi exact ce om şi actor uriaş a fost Vladimir Găitan. Într-o zi, ne vom reîntâlni şi vom reconstitui toate momentele unice pe care le-am trăit împreună pe scena teatrului şi a vieţii. Drum lin, dragul meu Duţu! P.S.: De ce ai plecat, mă? Mă doare...", a scris George Mihăiţă pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

Vladimir Găitan s-a stins din viață marți, la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă cu o boală necruțătoare, cancerul de limfom. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 11 noi 2020, 16:02 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play