Legătura neștiută dintre Mihai Bendeac și George Mihăiță din „Clanul”: „El a fost cel dintâi care mi-a spus Tătuțu”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bendeac și George Mihaiță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bendeac și George Mihaiță, instagram

George Mihăiță din „Clanul” a dezvăluit ce legătură este între el și Mihai Bendeac. 

Astăzi, Mihai Bendeac a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. George Mihăiță sau „Tătuțu” din serialul „Clanul”  a ținut să îi transmită un mesaj cu această ocazie specială, dar a dezvăluit și ce legătură este între cei doi. 

Legătura neștiută dintre Mihai Bendeac și George Mihăiță din „Clanul”

George Mihăiță are doar cuvinte de laudă la adresa bunului său prieten, Mihai Bendeac. 

„Pot spune că Mihai Bendeac a fost cel dintâi care mi-a spus Tătuțu. Cum mult înainte ca acest diminutiv să-mi devină familiar după ce am reușit o treabă bună alături de colegii din serialul de la PRO TV. De ce spun asta? Fiindcă Mihai îmi spune de ceva timp ”tata”. Așa mă striga el! Iar eu îi spun ”fiule”. Mihai Bendeac e ca și copilul meu! Și asta, nu de ieri, de azi!”, ne-a declarat George Mihăiță, exclusiv pentru Playtech Știri.

„Mihai Bendeac e mai mult decât personajul de televiziune admirat de cei mai mulți dintre noi. Și nu pot să nu mă bucur de fiecare succes al său. E mai mult și decât personajele pe care le interpretează pe scena teatrului. Și sunt, slavă Domnului! Mihai Bendeac e un om bun. Nu mai găsești azi cu ușurință oameni buni. Trebuie să-i cauți cu atenție! Dar Mihai e un asemenea gen de om!”, a mai spus George Mihăiță.

Împart aceeași scenă, la Teatrul de Comedie, în piesa „Desculț în parc”

George Mihăiță consideră că Mihai Bendeac este unul dintre cei mai buni actori din generația nouă. 

„Mihai e deopotrivă un actor bun, dar și un regizor bun. Nu știu care e mai bun dintre ei, actorul sau regizorul? Dar știu că ceea ce-mi place la el este caracterul. Dincolo de fețele sale de la televizor, dincolo de ceea ce auzim sau ceea ce citim despre el, și se scrie mult despre el, credeți-mă e inegalabil ca și caracter. Știu că mă pot bucura oricând de prietenia lui, iar asta contează enorm în viață. Mai ales pentru cei ce prețuiesc prietenia în ziua de astăzi!”, a mai spus George Mihăiță, exclusiv pentru Playtech Știri.

Mihai Bendeac a împlinit azi 40 de ani

„Mă voi bucura să joc alături de el cât timp se va putea. Cât timp va fi și el de acord. Directoratul se va termina curând, dar prietenia noastră va merge mai departe!”, a mai spus actorul pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Mariana Moculescu vrea să îl recucerească pe fostul soț. Cum vrea să-l aducă înapoi lângă ea pe Horia: „Se va reîndrăgosti de mine”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel