Gabriela Cristea, drama care a urmărit-o ani de zile. Motivul pentru care și-a părăsit familia

Data publicării:

În urma dramei sale, Gabriela Cristea se compară cu povestea de viață a lui Meghan Markle.

Gabriela Cristea face parte din top-ul vedetelor apreciate din România. Cu toate acestea, drumul ales de ea nu a fost pavat doar cu beneficii, având în vedere că a trebuit să întoarcă spatele propriei sale familii.

Vedeta a mai dezvăluit că nu ar fi trebuit să apară în televiziune, întrucât ar fi trebuit să devină balerină, cel puțin asta era dorința părinților ei. Cu toate că nu a dorit să urmeze destinul fixat de părinți, ea a continuat să-și facă loc printre numele celebre din România.

Vezi și: Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Mentalitatea care a făcut-o să plece de acasă

Motivul pentru care părinții săi nu au vrut-o în televiziune constă în „mentalitatea aia cu femeile care apar la televizor sunt femei uşoare.”, potrivit Click!

Cu atât mai mult, fiind la TV, părinții tot n-au fost de acord: „Părinţii nu erau mândri când m-au văzut la televizor. Era  Ei şi-ar fi dorit, dacă tot am făcut liceul de coregrafie, să fiu balerină.”

Tocmai că era conștientă de această problemă, Gabriela Cristea a admis că nu a fost o perioadă ușoară, totul culminând cu plecarea ei de acasă:

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. Ce am avut eu, ce am simţit eu. Mi-am luat adio, bineînţeles. Am avut o relaţie apropiată cu mama. Eu o să vreau să am o relaţie mult mai apropiată cu fiica mea. Ceva a lipsit.”, a mai spus ea, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Gabriela Cristea, reacție acidă față de un fan. Motivul pentru care nu s-a mai putut abține: „Tiroida o mai tratezi, dar prostia nu”

Bunicul nu-și cunoaște nepoata

Mai grav este faptul că, pentru a sublinia dezacordul pe care l-a avut mai ales cu tatăl ei, ea a spus că bunica fiicei ei nu și-a cunoscut niciodată nepoata. Decizia în a nu le face cunoștință a constat în simpla ei voință: 

„Tata nu şi-a cunoscut nepoata. Nu doresc eu asta pentru că nu doresc. Sunt alte lucruri mai grave. Lucruri pe care el nici nu le conştientizează. Făcând circul pe care l-a făcut la televizor probabil că nu conştientizează. Nu înţelege.”

Vezi și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea, din nou în vizorul fanilor, după ce ar fi mâncat pe gratis: „Sunt demni de toată mila și compasiunea”

Aspru criticată în ultima perioadă, Gabriela Cristea menționase că aceasta este o decizie benefică pentru fiica ei, gândindu-se la binele suprem al copilului:

„Consider că vreau ce e mai bine pentru copilul meu. Toate rănile se închid, rămân cicatrici”, spunea Gabriela Cristea acum ceva timp, conform sursei precizate.

„M-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle”

Un alt detaliu pe care aceasta l-a subliniat constă în asemănarea pe care ea o face între drama vieții sale și povestea vieții celebrei Meghan Markle:

”Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros! Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Vezi și: Gabriela Cristea, criticată dur de către fani, după ce și-a dus fetița la coafor: „Ce să faci și tu, ai văzut la Simona Gherghe”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel