Tavi Clonda și Gabriela Cristea, din nou în vizorul fanilor, după ce ar fi mâncat pe gratis: „Sunt demni de toată mila și compasiunea”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au adunat un val de reacții negative, pe rețelele de socializare.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt extrem de activi pe rețelele de socializare. Ambii postează frecvent fel de fel de videoclipuri din viața de zi cu zi, prin care să le arate fanilor toate experiențele prin care trec. În timp ce acest lucru trezește admirația zecilor de urmăritori, alții nu sunt deloc impresionați să vadă „luxul” în care cei doi, dar și micuțele lor, trăiesc. Ba mai mult, într-un videoclip recent, unde artistul le arăta internauților restaurantul la care a luat masa cu familia sa, acesta a reușit să adune un val uriaș de comentarii negative. Foarte multe persoane îl acuză pe artist de faptul că promovează anumite lucruri doar pentru reclamă, iar hate-ul pe care cei doi l-au adunat până acum ar putea avea urmări serioase asupra fetițelor, în viitor.

„Bine că și-au luat mașină de lux, ca ținuta e de Doamne Ferește!” / „Reclamă și mâncat gratis în seara asta” /  „Sunt demni de toată mila și compasiunea. Nu se gândesc deloc că fetele cresc, și acțiunile lor vor atrage doar ură și multă batjocora asupra lor” / „Încă o masă pe pomanangeală” / „Doamne, dar soția nu mai schimbă rochia? Cu ea a fost și la deschidere, și toată vara”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de cei doi.

VEZI și: Metoda Gabrielei Cristea pentru a se păstra în formă. Trucul la care a apelat întotdeauna: „Patru kilograme o să dau jos”

Nu este prima dată când cei doi se lovesc de comentarii negative

Statutul de persoană publică nu este cel mai simplu, iar Gabriela Cristea poate confirma oricând acest lucru. Deși se bucură de o notorietate foarte mare în țara noastră, vedeta nu scapă frecvent nici de părerile negative, lucru care s-a întâmplat adesea și în trecut. Concret, un alt moment în care internauții au pus-o la zid pe aceasta a fost atunci când prezentatoarea a decis să-și vopsească fetițele.

„Probabil că am să împart urmăritorii în două. Acesta este un colorant de păr roz bombon, pentru că le-am prins pe fete că voiau să-și coloreze părul destul de chimic, văzuseră ele nu știu unde cu hârtie creponată băgată în apă, mai bine le fac cu mâna mea. Este un balsam cu pigment și după 2-3 spălări se ia. (...) Știu că o să ziceți că e prea devreme pentru genul acesta de acțiuni, dar eu merg pe principiul că nu trebuie să existe fructul interzis și pentru că ele și-au exprimat dorința acum le-am satisfăcut-o eu și sunt sigură că cel puțin o vreme de acum înainte nu o să mai ceară așa ceva”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

Citește și: Gabriela Cristea, copleșită de cheltuieli: „Luna septembrie este cea mai grea din punct de vedere financiar”

Gabriela Cristea, acuzată că ar fi copiat-o pe Simona Gherghe

Așadar, se pare că unii dintre admiratorii Simonei Gherghe a acuzat-o pe aceasta de faptul că o copiază pe prezentatoarea de la Antena 1, prin decizia de a le vopsi părul fetițelor. 

„Păi dacă ai văzut-o pe Ana, fiica Simonei Gherghe, ieri, la coafor pentru prima dată, ce să faci și tu?! Buclele alea nu sunt pentru un copil de vârsta ei, dar e cute.”, a fost remarcă primit atunci de vedetă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel