Gabriela Cristea, criticată dur de către fani, după ce și-a dus fetița la coafor: „Ce să faci și tu, ai văzut la Simona Gherghe”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Gabriela Cristea a fost pusă la zid de fani, după ce și-a dus fiica cea mare la coafor. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Cu toate astea, vedeta nu scapă de criticile celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Recent, gurile rele au pus-o la punct pe Gabriela Cristea, după ce și-a dus fiica cea mare la coafor. 

Gabriela Cristea, criticată dur de către fani, după ce și-a dus fetița la coafor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta se implică foarte mult în creșterea celor două fetițe pe care le are. Gabriela Cristea încearcă să le facă toate voile celor mici, iar recent, Victoria, fiica cea mare a vedetei a mers împreună cu mama sa la salon, acolo unde și-a făcut cele mai drăguțe bucle și și-a tuns și bretonul.

„Azi Victoria a fost prima dată la coafor.”, este mesajul Gabrielei Cristea la fotografia cu rezultatul de la coafor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

La scurt timp după publicarea fotografiei pe rețelele de socializare, fanii vedetei s-au împărțit în două tabere. Astfel că, unele persoane au complimentat-o pe cea mică pentru rezultat, în timp ce altele au acuzat-o pe Gabriela Cristea că a copiat-o pe Simona Gherghe.

„Păi dacă ai văzut-o pe Ana, fiica Simonei Gherghe, ieri, la coafor pentru prima dată, ce să faci și tu?! Buclele alea nu sunt pentru un copil de varsta ei, dar e cute.”

„Superbă, frumoasă Victoria. Te-a făcut doamna ca o păpușă. Felicitări doamnei de la salon că a avut răbdare să te facă așa cum ai vrut tu Victoria. Sunteți 2 fete frumoase.”

„O dulceață de fetiță ai.”

Gabriela Cristea le-a vopsit părul roz fetelor sale

Deși se împarte între serviciu și creșeterea celor două fetițe, Gabriela Cristea este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii toate activitățile pe care le are împreună cu familia sa. Recent, prezentatoarea TV le-a arătat fanilor că le-a îndeplinit dorința celor mici, aceea de a avea părul roz. 

„Probabil că am să împart urmăritorii în două. Acesta este un colorant de păr roz bombon, pentru că le-am prins pe fete că voiau să-și coloreze părul destul de chimic, văzuseră ele nu știu unde cu hârtie creponată băgată în apă, mai bine le fac cu mâna mea. Este un balsam cu pigment și după 2-3 spălări se ia. (...) Știu că o să ziceți că e prea devreme pentru genul acesta de acțiuni, dar eu merg pe principiul că nu trebuie să existe fructul interzis și pentru că ele și-au exprimat dorința acum le-am satisfăcut-o eu și sunt sigură că cel puțin o vreme de acum înainte nu o să mai ceară așa ceva”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

Citește și: Metoda Gabrielei Cristea pentru a se păstra în formă. Trucul la care a apelat întotdeauna: „Patru kilograme o să dau jos”

Gabriela Cristea, motivul pentru care nu vrea să se împace cu tatăl său: "Este grav când oamenii apropiați încearcă să facă bani pe spinarea ta"

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au datorii, după ce și-au cumpărat o mașină de lux. Suma lunară pe care trebuie să o plătească

Gabriela Cristea le răspunde dur celor care o critică pentru că s-a îngrășat: „Pe banii mei și pe corpul meu fac ce-mi doresc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel