Gabriela Cristea, reacție acidă față de un fan. Motivul pentru care nu s-a mai putut abține: „Tiroida o mai tratezi, dar prostia nu”

Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Cristea revine în mijlocul atenției, după ce un fan a „încercat” să-i ofere „sfaturi medicale”.

Gabriela Cristea este foarte prezentă în mediul online, așa cum au început și majoritatea vedetelor să fie în ultima perioadă. Ea, cu ocazia unei apariții publice, a dorit să mărturisească fanilor ei că a avut o zi de coșmar, mai ales că ziua respectivă nici măcar nu se terminase. Ea a mai povestit despre zilele în care face sport intens, după care are o perioadă de stagnare, atunci când nu mai depune efort pentru o perioadă. Această inconsecvență, spune vedeta, o obosește și a dorit să afle și opinia lor cu privire la acest stil de trai, fiind sigură că și altora li se întâmplă la fel.

Vezi și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea, din nou în vizorul fanilor, după ce ar fi mâncat pe gratis: „Sunt demni de toată mila și compasiunea”

Pe de altă parte, ea le-a adresat, în aceeași conjunctură, fanilor ei un comentariu asupra faptului că o persoană ar invidia-o pentru vacanțele lungi pe care le are. Ea se apără și spune că, deși a fost așa, imediat după ce a ajuns acasă a intrat într-o alergătură constantă.

„Mi s-au întâmplat niște lucruri, dar n-am să vă povestesc ca să nu vă fac capul mare cu ce mi s-a întâmplat mie. Mai degrabă, o să vă spun că zilele mele sunt cu susul în joș. Adică am momente în zi când alerg de zici că sunt la 100 de metri garduri, după care stau, după care iarăși alerg. Și cred că așa e și la voi, iar ritmul ăsta efectiv mă dă peste cap.

Cineva mă invidia de curând pentru faptul că am avut mult concediu. Da, dar din concediul ăla am intrat într-o alergătură nebună. Și acum sunt într-un moment în care stau, după ce am avut o dimineață de coșmar.

Și dacă tot stau, am zis că să-mi fac o bucurie. Și ce le place femeilor? Să cumpere cioburi.

M-am gândit că este cazul să înnoim vesela și am văzut ce a drăguț atunci când am cumpărat masa. Și am venit să mă uit mai în detaliu, așa că hai să mergem împreună și să vedem ce alegem”, a povestit Gabriela.

https://media.spectacola.ro/image/202309/w800/gabriela-cristea-2_09468700.jpg

Vezi și: Gabriela Cristea, criticată dur de către fani, după ce și-a dus fetița la coafor: „Ce să faci și tu, ai văzut la Simona Gherghe”

Care a fost surpriza 

Surpriza, însă, a venit din partea unei internaute care a s-ar fi legat de aspectul fizic al vedetei, sugerând că ar avea probleme medicale, mai exact în legătură cu tiroida.

„Această stare este de la tiroidă, din câte îmi amintesc cred că aveți și dumneavoastră. Și mie mi se întâmplă același lucru', a fost comentariul care a scos-o din sărite pe vedetă, notează Viva.

Gabriela Cristea a venit cu un răspuns prompt, unde a jignit-o pe persoana care încercase să facă o glumă.

„Această stare este de la nesomn și de la încurcă lumea cu care am treabă. Tiroida o mai tratezi, dar prostia nu. Îți mulțumesc că te-ai gândit la mine.”, a fost răspunsul Gabrielei Cristea, notează sursa menționată.

Vezi și: Gabriela Cristea, copleșită de cheltuieli: „Luna septembrie este cea mai grea din punct de vedere financiar”

Vezi și: Metoda Gabrielei Cristea pentru a se păstra în formă. Trucul la care a apelat întotdeauna: „Patru kilograme o să dau jos”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel