Nikita sare în apărarea fraților Tate. Scandal pe treptele Tribunalului București: „Vă garantez eu, pentru că eu cunosc mai bine”

Data actualizării: | Data publicării:

Nikita și-a făcut apariția pe treptele Tribunalului București pentru a-i susține pe frații Tate,  despre care spune că sunt nevinovați.

După ce au fost arestați de autoritățile române chiar în seara de revelion, Andrew Tate și Tristan Tate au stat timp de trei luni în arest preventiv pe fondul unor acuzații de trafic de persoane. Cei doi sunt cunoscuți în România pentru celebrele videoclipuri de pe internet unde se vor a propaga și educa tinerii cu privire la așa-zisa atitudine corectă a unui bărbat și nu numai. Cei doi neagă toate acuzațiile spunând că tot acest context este organizat de forțe exterioare legii și autorității. De asemenea, cei doi au mai fost suspectați înainte de infracțiunea de trafic de persoane, dar fără niciun efect.

De data aceasta, frații Tate au fost nevoiți să se prezinte la Tribunalul București pentru a-și susține apărarea, ei fiind plasați în arest la domiciliu în momentul prezent. Cei doi au fost însoțiți de avocați, dar, spre uimirea tuturor, venise și Nikita Pugilista să-și zică cuvântul la adresa acuzațiilor.

VEZI ȘI: Povestea vieții psihoterapeutei Vienna Pharaon, autoarea cărții „Originile tale”: „Aveam doar cinci ani atunci când o ruptură în familia mea mi‑a lăsat o rană care urma să dicteze cursul relațiilor”

VEZI ȘI: Irina Păcurariu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Nikita îi apără pe frații Tate: „Le știu situația, îi cunosc foarte bine”

Nikita, cu pași hotărâți, și-a făcut apariția pe treptele Tribunalului București unde și-a demonstrat susținerea față de cei doi frați. Aceasta consideră că soarta nu este dreaptă cu ei și că efectele prezente sunt doar rezultatul grandomaniei de care ar fi dat dovadă frații Tate. De asemenea, Nikita dorește ca cele două femei din viața fraților Tate să plătească pentru neadevărurile scontate.

”De ce îi susțin? Pentru că sunt nevinovați, îi cunosc foarte bine și nu își merită soarta pe care o au datorită grandomaniei pe care o dețin. Aceste două femei vor plăti. Nu este adevărat absolut nimic din ceea ce susțin.”, a declarat Nikita, la Antena Stars, în fața Tribunalului București, conform Spynews.ro.

VEZI ȘI: Cum recunoști alergia solară, mușcătura de căpușă, dar și alte pericole din sezonul cald. Dr. Ionela Manole: „E nevoie de intervenția unui cadru medical” / EXCLUSIV

VEZI ȘI: Factorii care ne pot pune în pericol frumusețea și sănătatea pielii, în timpul verii. Dr. Ionela Manole: „În cazul acestor persoane, riscurile sunt mai mari”/ EXCLUSIV

Garanția Nikitei

Nikita a mai declarat și că îi cunoaște foarte bine pe cei doi frați și îi îndeamnă pe oamenii de acasă să o asculte deoarece știe despre situația celor doi,  că îi cunoaște foarte bine. Unul dintre motivele pentru care au loc acuzațiile, spune Nikita, ar fi pe fondul că unul dintre frați n-ar fi vrut să se căsătorească cu una dintre cele două fete.

”Faptul că nu a vrut să o ia de nevastă, vă garantez eu, pentru că eu cunosc mai bine. Sunt niște băieți extraordinari, terminați cu chestiile astea.”, a mai spus ea, conform Spynews.ro.

VEZI ȘI: Cum își învinge Ovidiu Lipan Țăndărică fricile: „Există forma asta rea care poate să te cuprindă”/ EXCLUSIV

VEZI ȘI: Dan Negru intervine în scandalul grevei profesorilor: „Marea decăderea e lipsa de respect în toate!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel