Cum își învinge Ovidiu Lipan Țăndărică fricile: „Există forma asta rea care poate să te cuprindă”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș, la Oracolul Vedetelor / VIDEO
EXCLUSIV
Descriere foto: Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Cele două generații de artiști, Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș, au dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce înseamnă să ai o frică și cum o poți ține sub control,  dar și cel mai interesant lucru văzut de curând. 

Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș, două generații diferite de artiști, au fost prezenți pe platoul Spectacola și DC News, la emisiunea Oracolul Vedetelor cu gazda emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader. Cei doi au împărtășit experiențe de viață și sfaturi în privința cărora orice artist sau persoană, ar putea pleca urechea. Cei doi au o colaborare strașnică și sunt gata să înfrunte toate obstacolele împreună.

Ovidiu Lipan Țăndărică, despre frică

Gazda emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader, i-a întrebat pe cei doi artiști care este frica lor cea mai mare. Iată răspunsurile acestora:

„Frica până la urmă e bună, dar în proporții. Trebuie să ai încredere în Divinitate, să-l lași pe Dumnezeu să lucreze și în momentul ăla frica se diminuează. Tot timpul ai un înger păzitor, ești tot timpul sub o lumină, ai ceva care te ocrotește și asta își face bine, îți dă o stare de bine. Dar, dacă mi-a fost frică... cu cât ești mai deschis și mai altruist și vrei să faci bine cu atât dispare frica, cred eu. În momentul ăla, nu neapărat că ești un tembel și ai încredere în fiecare om, pentru că stai de vorbă cu prieteni și stai la o cafea la o șuetă și după ce ai plecat încep să te bârfească. În momentul în care ai ascunzișuri cred că devii mai interesant pentru bârfă decât în momentul în care ești deschis și ai pus cărțile pe față. Sunt și oameni care-s născuți să facă rău, să fie invidioși, dar și ei, compensează. E un Yin și Yang acolo care se echilibrează”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

„Pe lângă fricile acestea...uite mi-e frică de apă, de ace în general. Cred că mi-e frică de singurătate. Poate că și din acest motiv de multe ori am avut alături multe persoane care nu erau tocmai potrivite pentru mine pentru că aveam o frică de singurătate. Uite, artistă fiind, plăcându-mi să fiu cumva pe scenă, în fața oamenilor, să simt cât mai multă energie (...) nu vreau să fiu singură. Mi-ar mai fi frică de prieteni falși, să mă vorbească, să-mi vrea răul, ei sunt peste tot oricum”, a răspuns Jessie Baneș.

Ovidiu Lipan Țăndărică: „Sunt mulți oameni care nu o duc așa de bine”

Ulterior, cele două vedete au fost întrebate care este cel mai important lucru citit sau văzut săptămâna aceasta, iar răspunsul celor doi au uimit prin abordarea acestora:

„Eu am fost la exorcistul, la premieră, și am discutat mult pe temă. Punctează bine niște lucruri și deschide un anumit canal de a vedea lucrurile și prin alt punct de vedere. Fiind un caz real, există forma asta rea care poate să te cuprindă, și asta cred că vine tot de la noi, că facem loc. Dacă ești deschis, ești ironic, faci autoironie, iți trăiești viața vesel, nu are efect. Sunt mulți oameni care nu o duc așa de bine sau nu au ajuns la nivelul de a percepe lucrurile altfel. (...) Tocmai acum ar trebui cât mai mult echilibru lăuntric, să-ți găsești sinele, personalitatea și să-ți cauți să știi ce vrei, că dacă nu, îi faci loc „ăluia”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

„Nu pot spune că este neapărat într-un sens pozitiv...dar am fost de 1 mai pe litoral și am fost surprinsă să văd o așa apariție...veni de unde din America, cântând undeva la 4, 5 grade în chiloți, pe scenă. Am rămas așa...nu știu de  unde a venit, dar așa pe scenă... mi se pare că s-a ajuns prea departe și vorba lui Ovidiu, ar trebui să încercăm să ne găsim fiecare un echilibru, niște valori, să stăm mai mult în introspecție dacă am ajuns să plătim bani să vedem astfel de concerte. Mi se pare trist”, a punctat Jessie Baneș.

Urmărește emisiunea integrală aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel