Irina Păcurariu, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Invitata Georgianei Ioniță -Toader este Irina Păcurariu, realizator al emisiunii „Rețeaua de Idoli”, de la TVR 2. 

Irina Păcurariu este născută la Iaşi pe 23 martie 1969. A absolvit Liceul de Informatică şi Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii „Gheorghe Asachi" - Iaşi. În 2008 a terminat un master în Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi.Din 1992 a intrat în echipa TVR Iaşi, unde a rămas până în 2004, anul în care a început să realizeze şi să producă emisiuni la TVR, în Bucureşti.


A urmat stagii de pregătire la BBC, Thomson Foundation, Discovery Campus, France 3, ARD, Circom Regional. Specializările principale au fost în producţia de documentare, reportaje şi programe, având teme sociale, interese ale minorităţilor, echilibru politic. 

A fost primul reporter român care a realizat un documentar în Himalaya - „Ţara Şerpaşilor", desemnat şi cel mai bun documentar al anului de APTR. A primit numeroase premii, cele mai importante fiind: Jurnalistul Anului pentru documentarul Marţi, Joi, Sâmbătă, Premiul Consiliului Naţional al Cinematografiei pentru reportajul EU - marginea Europei sau oricare dintre cele şase premii APTR, cu o încărcătură specială fiind Marele Premiu APTR pentru reportajul Codrina.


Printre cele mai importante programe realizate şi prezentate se numără: Poveste fără sfârşit, Mari români, Un european ca mine, Cealaltă Românie. În vara anului 2010 a prezentat emisiunea Camera de Ştiri (Newsroom), pe TVR Internaţional. Irina a mai prezentat, în toamna anului 2010, emisiunea interactivă Judecă tu!, difuzată pe TVR 1.
În 2011 a realizat la TVR1 seria de documentare „Culoarele Puterii", iar în 30 aprilie a lansat, la TVR 1, primul program despre Smart Education cu românii care sunt studenţi sau profesori la cele mai performante universităţi din lume,România deşteaptă. De asemenea, ea a prezentat, împreună cu Cristian Tabără, Zona Zero, o emisiune care oferă românilor şansa de a-şi împlini un vis de suflet.După CEALALTĂ ROMÂNIE, ROMÂNIA DEŞTEAPTĂ sau EXODUL MAMELOR, Irina Păcurariu a propus la TVR Internaţional o  nouă serie de reportaje având ca obiectiv declarat aflarea sensului nou pe care ACASĂ îl are pentru milioane de români - UNDE-I ACASĂ?

Irina Păcurariu este căsătorită cu alpinistul Constantin Lăcătuşu, primul român cuceritor al Everestului. Au împreună două fetiţe: Ana Carina şi Iris Petra. 

 

În platoul Spectacola, Irina Păcurariu a povestit cum „a lucrat” destinul la întâlnirea dintre ea și soțul ei, dar și cum a reușit să prindă „toate trenurile” care au oprit în stația ei. 

 

În prezent, Irina Păcurariu realizează la TVR 2 emisiunea Rețeaua de Idoli, o emisiune dedicată oamenilor dornici să cunoască personalităţi de valoare. Invitaţii sunt personalităţi diverse cu fapte, amintiri şi poveşti de viaţă nedezvăluite până acum.

 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 19 mai, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Youtube video image

 

 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201      

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania        

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/       

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola       

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en        

Site: https://www.spectacola.ro/       

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola    Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel