Fosta soție a lui Viorel Lis, acuzații grave. Cine ar fi încercat să o otrăvească

Sursă foto: Facebook, Youtube/ Viorel Lis, Kanal D România
Descriere foto: Sursă foto: Facebook, Youtube/ Viorel Lis, Kanal D România

Teodora Gheorghe iese în față cu declarații șocante. Viorel Lis ar fi tratat-o cu „pumnul” pe fosta soție.

Viorel Lis și Oana Lis au o întreagă istorie în spate. Cunscând-o la numai 18 ani, Viorel Lis a văzut dragostea la prima vedere, iar decizia sa de a o păstra alături de el toată viața a avut un efect bun asupra fostului idil. Acum, când îi este greu, Viorel Lis este atent îngrijit de Oana, cea cu care a considerat că poate împărți viitorul, în urmă cu zeci de ani.

Vezi și: Oana Lis, motivul pentru care nu mai poate să plece în vacanțe: „Mi-am asumat. Mai ies cu fetele”

Cu toate acestea, nu multă lume știe că, înainte de mariajul cu Oana, care s-a concretizat în 2011, Viorel Lis a mai avut o parteneră cu care are și o fată. Numele acestei femei, care a ieșit în lumină cu declarații cu privire la fostul idil, este Teodora, cunoscută sub numele de Tudora, pentru cei apropiați. Cei doi au o fiică, pe nume Alina Lis.

Pe Teodora a lăsat-o după un an de la căsătoria lor, atunci când a cunoscut-o pe Oana. Teodora povestește dificilele situații în care fost din cauza lui Viorel.

”Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împacat. Pe urmă s-a combinat cu puştoaica de 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut.

Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNŢ-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea”, povestea în urmă cu ceva timp Teodora, căreia apropiații îi spuneau Tudora, notează Ego

Vezi și: Oana Lis, dans provocator pe TikTok. Soția fostului edil a scăpat de orice inhibiție

Îl acuză pe Viorel că a încercat să o otrăvească

Vezi și: Oana Lis, motivul pentru care a vrut să divorțeze de Viorel Lis. Ce a făcut-o să se răzgândească în ultimul moment: „S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum”

Cu toate acestea, Teodora aruncă pe masă acuzații grave, cum că Viorel Lis ar fi vrut să o otrăvească, potrivit Ego.ro. Cu toate acestea, ea nu a precizat dacă încă erau într-o relație, sau dacă totul s-a întâmplat ulterior divorțului lor.

”A fost şi o bătaie destul de serioasă, ăla a fost cel mai violent moment. Odată, cineva mi-a schimbat medicamentele din poşetă. Nu prea puteam să dorm, luam un fel de Distonocalm. Într-o zi, am fost la o recepţie, am băut ceva acolo şi am luat o pastilă să pot să adorm. Mi s-a făcut rău, s-a chemat Salvarea, m-a dus o prietenă la spital. Ea mi-a luat şi poşeta şi hainele şi când a umblat în geantă s-a uitat la pastile şi a observat că sunt schimbate.

Ea mi-a atras atenţia, luasem altceva, de-aia mi s-a făcut rău. Viorel putea să umble, cine putea să vină la noi în casă? Le am şi acum acasă, nu am reuşit să aflu ce sunt. A vrut să mă interneze şi la psihiatrie, însă am refuzat”, a mai povestit Teodora Gheorghe, potrivit sursei citate.

Vezi și: Oana Lis, declarație neașteptată despre viață. Fanii soției lui Viorel Lis sunt uimițiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 19 sep 2023, 12:59 | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience