Oana Lis, dans provocator pe TikTok. Soția fostului edil a scăpat de orice inhibiție

Data publicării:
Oana Lis, captură foto TikTok
Descriere foto: Oana Lis, captură foto TikTok

Oana Lis și-a surprins fanii cu un videoclip neașteptat. 

Oana Lis încearcă în fiecare zi să-și păstreze doza de optimism necesară, care să o ajută să treacă cât mai bine peste problemele din viața de zi cu zi. Dacă în trecut, era mult mai activă în diverse emisiuni TV, aceasta a renunțat de ceva vreme la acest gen de expunere, însă, cu toate acestea, vedeta continuă să-și țină fanii aproape prin fel de fel de postări pe care le face pe rețelele de socializare.

Așadar, deși viața nu este cea mai roz pentru ea sau pentru Viorel Lis, care se confruntă în continuare cu mai multe probleme de sănătate, aceasta pare că își păstrează starea pozitivă într-o doză destul de ridicată. Spre surprinderea tuturor, Oana Lis a scăpat de toate inhibițiile și a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care dansează într-o baie. Și ținuta aleasă este una destul de îndrăzneață, întrucât este vorba despre o rochie cu motive florale, decupată la mijloc.

VEZI și: Oana Lis, motivul pentru care a vrut să divorțeze de Viorel Lis. Ce a făcut-o să se răzgândească în ultimul moment: „S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum”

@oanalisconsiliere

Dance like nobody is waching!

♬ Te Iubesc Si La, La - Daniela Gyorfi

Are o slăbiciune pentru dulciuri

Chiar dacă nu deține formele perfecte, Oana Lis optează întotdeauna pentru fel de fel de rochii îndrăznețe, care să-i scoată în evidență toate formele. Totuși, vedea recunoaște că iubește mâncarea, în special dulciurile, pentru care are o adevărată slăbiciune. Cu toate acestea, în trecut, soția lui Viorel Lis mărturisea faptul că se gândește să adopte și o dietă bazată pe lipsa carbohidraților.

„Pe mine mă îngraşă dulciurile, pentru că nu am limită şi îmi place foarte mult să mănânc. Cred că eu cunosc toate cofetăriile bune din Bucureşti şi mi-am mai promis mie că mai mănânc tort de ziua lui Viorel, şi de ziua mea. (…) Fără pâine, fără paste, un regim aşa bazat pe carne şi salate. Am de gând să merg cel puțin de două ori pe săptămână, la sală.”, spunea ea în trecut, potrivit prosport.

Citește și: Oana Lis, motivul pentru care nu mai poate să plece în vacanțe: „Mi-am asumat. Mai ies cu fetele”

Este mai preocupată de suflet, decât de aspectul fizic

Chiar dacă și-a propus să slăbească, în aceeași măsură, Oana Lis consideră că imaginea pe care o are astăzi o definește, motiv pentru care nu și-ar dori o transformare radicală. De asemenea, vedeta este mult mai interesată de planul spiritual, decât de aspectul fizic. 

„Cred că dacă aş slăbi prea mult nu aş fi eu şi atunci când slăbeşti foarte mult, am văzut la anumite persoane că îţi cade faţa, îţi cad sânii, tot. Am zis să slăbesc 10 kilograme şi să am carnea mai fit. (…) În ultimul timp m-am ocupat mai mult de minte, de suflet şi trebuie să mă ocup şi de corp”, a mai spus soția lui Viorel Lis. 

Cu toate acestea, Oana Lis spunea în trecut faptul că a și reușit la un moment dat să mai scape de câteva kilograme, însă menținerea este o etapă destul de dificilă pentru ea.

„Am slăbit de vreo 4 ori până acum, însă nu reușesc să slăbesc mai mult. Am încercat tot felul de metode. La un moment dat am slăbit 20 de kilograme. Mi-e greu să mă mențin. Slăbesc, dar mă îngraș din nou. Pentru sănătatea mea ar trebui să slăbesc”, mai spunea ea în trecut, potrivit libertatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel