Oana Lis, motivul pentru care a vrut să divorțeze de Viorel Lis. Ce a făcut-o să se răzgândească în ultimul moment: „S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum”

Data publicării:
Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook
Descriere foto: Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a înaintat actele de divorț. Soția lui Viorel Lis a dezvăluit motivul pentru care a vrut să divorțeze, dar și ce a făcut-o să se răzgândească. 

Oana Lis și fostul primar al Capitalei Viorel Lis formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc care de-a lungul timpului a condus la nașterea a numeroase controverse și critici, însă cu toate acestea cei doi au continuat să trăiască povestea lor de dragoste, cei doi fiind căsătoriți de 12 ani. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Oana Lis înaintase actele de divorț, însă s-a răzgândit în ultima clipă. 

Oana Lis, motivul pentru care a vrut să divorțeze de Viorel Lis

De-a lungul timpului, relația celor doi a fost criticată în nenumărate rânduri din cauza diferenței de vârstă dintre ei. Cu toate astea, Oana și Virel Lis au demonstrat tuturor că dragostea există, iar vârsta este doar un număr. Totuși, soția fostului edil al Capitalei a recunoscut că a avut un moment în care a vrut să divorțeze de Viorel Lis. Potrivit vedetei, certurile dintre ei au făcut-o să înainteze actele de divorț. În ultimul moment, blondina a decis să îi mai dea o șansă soțului său, astfel că a renunțat la divorț. 

„Este doar o clipă din 25 de ani. Avem 25 de ani de relație. În 25 de ani, sunt sigură că nu doar la noi, ci și la alții, au fost tot felul de certuri, discuții, împăcări, mulți ani în care a mers foarte bine. E normal să se întâmple lucrurile acestea și poate, uneori, bagi actele(n.red. de divorț) ca un wake up call ca să îl trezești pe celălalt, să facă ceva, să facă niște schimbări.

Sunt 25 de ani de relație, e foarte mult! S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum. Din păcate, oamenii din ziua de azi nu ajung să aibă 25 de ani de relație pentru că renunță total la prima provocare. E normal să existe discuții, într-o relație suntem oameni total diferiți! Este important să lupți, dar nu singur, să vină și celălalt spre tine!”, a declarat Oana Lis pentru Ego.ro.

Oana Lis este alături de soțul ei în cele mai grele momente

În ultima vreme, problemele de sănătate nu-i dau pace lui Viorel Lis. În prezent, bărbatul nu se mai poate deplasa singur, însă soția sa îi este alături și îl îngrijește cum poate ea mai bine. 

„Ne bucurăm de fiecare zi, nu plecăm nicăieri. Ne bucurăm unul de altul, așa cum suntem. Viorel nu mai merge la emisiuni, nu are voie să fie stresat cu nimic. Eu îl protejez. A mai fost invitat la emisiuni, dar nu mai poate să meargă. Vreau ca lumea să îl știe pe Viorel așa cum era. În rest, mulțumim că vă gândiți la noi! Încerc să îl protejez. Când îți asumi o situație, aia e. Nu mă plâng pentru asta! Singurii oameni care vin să ne viziteze sunt cei de la ambulanță, de la salvare. Asta e viața, este ceva normal”, a declarat Oana Lis, conform Playtech.

Ce regrete are Oana Lis

‘’Cred că acesta este singurul regret pe care îl am că nu am un copil cu Viorel. Este până la urmă bărbatul vieții mele cu care am petrecut mai mult de jumătate din viața mea în acest moment și cred că acesta este regretul, dar nu aveam cum. Nu eram femeia de acum, aveam multe derapaje în comportament, plus că eu împreună cu mătușa mea de-a lungul vieții l-am crescut pe fratele meu, pentru că nu a avut cine și eu mă duceam la sedințe la fratele meu la școală, îl ajutam la lecții, deci cumva mi-am făcut rolul acesta de mama prin el, dar mi-aș fi dorit să am un copil cu Viorel. Am avut episode în care ne-am hotărât să facem un copil și rămăsesem gravidă, dar la fel cred că am niște probleme, pentru că niciodată nu am putut să țin o sarcină. Am depus un dosar să adopt un copil, dar durează foarte mult la stat, nu sțiu ce se întâmplă acolo. O să merg și pe partea asta și având în vedere că am regretul acesta nu mă văd că nu o să fiu mama niciodată și cred că poate o să încerc și FIV’’, a dezvăluit Oana Lis în cadrul pocastului ‘’În Oglindă’’ moderat de Mihai Ghiță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel